• تاریخ انتشار : 1394/05/28 - 09:02
  • بازدید : 2037

مراسم تودیع دکتر یاوری و معارفه دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: مراسم تودیع دکتر مسعود یاوری و معارفه دکتر خسرو رحمانی معاون درمان بعد از جلسه هیات رییسه با حضور دکتر پیوندی ریاست دانشگاه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

مراسم تودیع دکتر یاوری  و معارفه دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: مراسم تکریم و معارفه معاونان درمان قدیم و جدید دانشگاه با حضور رییس دانشگاه و اعضای هیات رییسه دوشنبه 26 مردادماه 94 در این معاونت برگزار شد.

در این مراسم که اعضای هیات رییسه دانشگاه، روسای مراکز پزشکی و بیمارستانها، جمعی از مسوولان و مدیران و کارکنان نیز حضور داشتند، دکتر پیوندی رییس دانشگاه ضمن تبریک دهه کرامت، پیشاپیش روز پزشک و داروساز را تبریک گفت.

وی همچنین از تلاشهای تمامی همکاران در حوزه درمان دانشگاه در راستای ارایه خدمت به هموطنان صمیمانه قدردانی کرد و توفیقات و دستاوردهای دانشگاه در این حوزه را مرهون تلاشهای آنان برشمرد و از زحمات دکتر یاوری در دوران تصدی مسوولیت قدردانی به عمل آورد و  توفیق روزافزون وی را در تمامی مراحل زندگی و حرفه ای آرزو کرد.

وی در ادامه سخنان خود دکتر خسرو رحمانی را به عنوان معاون درمان دانشگاه معرفی کرد و با اشاره به سوابق علمی و اجرایی وی اظهار امیدواری کرد با همکاری و همدلی تمامی همکاران در آینده شاهد ارتقا و اعتلای حوزه درمان دانشگاه بیش از پیش باشیم.

رییس دانشگاه با اشاره به فضای عادلانه حاکم در میان دانشگاهها در دولت تدبیر و امید، بر استفاده از این فرصت در جهت خدمت رسانی به مردم بعنوان یک سرباز نظام سلامت و  همچنین تحکیم حاکمیت تاکید کرد و حوزه سلامت را حوزه ای بسیار پرچالش برشمرد که خدمت در این حوزه اجر و قرب الهی بسیار دارد.

دکتر پیوندی با اشاره به گستره وسیع جمعیتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از تلاشهای همکاران حوزه درمان در راستای ارایه خدمت به مردم تقدیر کرد و افزود:  هدف ما در حوزه بهداشت و درمان ارایه خدمت بهتر به مردم است.

وی حوزه درمان را نیازمند نگاهی جدید دانست تا با بهره گیری از تجربیات گذشته بتواند در راستای کاهش دغدغه های مردم و نظام سلامت گامهای موثر و بلند بردارد و با اشاره به کمبود 1500 تخت بیمارستانی در دانشگاه؛ لازمه رفع کمبودها و نقایص را انگیزه و تلاش مضاعف تر عنوان کرد.

دکتر پیوندی با تاکید بر تقویت سیستم HISاظهار داشت:  اصلاح HIS عزم جدی حوزه درمان ، حوزه فناوری اطلاعات و سایر معاونتها را می طلبد. باید اطلاعات سیستم HISرا به نحوی بهینه کنیم تا منبع اطلاعاتی مناسبی برای پژوهش، آموزش، دانشجویی و برنامه استراتژیک ما باشد.

رییس دانشگاه  همچنین تاکید کرد: باید یک تعامل جدی، مثبت، سازنده و همراه با سعه صدر و در عین حال اجرای مقررات با نظارت دقیق در بخش غیر دولتی و دولتی داشته باشیم .

وی با اشاره به استفاده از توان کارشناسی و پتانسیل ارزشمند پزشکان و افرادی که در نظام سلامت در بخشهای دولتی و خصوصی خدمت می کنند بر ایجاد تعامل سازنده با بخشهای غیردولتی بمنظور استفاده از پتانسیل یکدیگر در جهت ارتقای کیفیت حوزه درمان تاکید کرد.

توجه به شفاف سازی بیشتر در ارائه اطلاعات حوزه درمانی، کوتاه تر شدن فرایندهای اداری، فعال تر شدن بحث های آکادمیک، استفاده از ظرفیت های علمی موجود، جلب مشارکتهای مردمی و نظارت های دقیق تر از دیگر  تاکیدات ریاست دانشگاه در راستای ارتقای کیفیت حوزه درمان بود.

دکتر پیوندی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت گفت: با توجه به این که اجرای صحیح و استمرار طرح تحول نظام سلامت جزو اولویتهای مهم حوزه درمان دانشگاه است، امیدوارم با جدیت و تلاش شما عزیزان این طرح همچون گذشته در راستای ارائه بهترین و باکیفیت ترین خدمات به مردم شریف کشورمان به نحو مطلوبی ادامه یابد.

رییس دانشگاه اورژانسهای بیمارستانی را پیشانی حوزه درمان دانشگاه و وزارت بهداشت عنوان کرد و توجه جدی به ارائه خدمات با کیفیت تر در اورژانسهای بیمارستانی( اعم از پرستاری، پزشکی، جراحی، ویزیت، انتقال و...) و تلاش در راستای افزایش رضایتمندی مردم را ضروری دانست و  اظهار امیدواری کرد با تعامل سازنده همکاران شاهد ارتقای خدمات این حوزه باشیم.

دکتر پیوندی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از زحمات دکتر یاوری در طول دوران تصدی مسوولیت، برای دکتر رحمانی نیز در مسوولیت محوله آرزوی توفیق کرد و از زحمات تمامی کارکنان پرتلاش و ایثارگر حوزه درمان دانشگاه تقدیر کرد.

گفتنی است در ابتدای مراسم دکتر یاوری ضمن بیان سخنانی به ارایه گزارشی اجمالی درخصوص اقدامات انجام شده در دوران تصدی مسوولیت خود پرداخت و خاطرنشان کرد: در این مدت علیرغم فراز و نشیب های فراوان نظیر ادغام و انفکاک دانشگاه علوم پزشکی ایران، مشکلات درمانی موجود در تهران، اجرای طرح تحول نظام سلامت و... به همراه سایر  همکاران سعی کردیم از مسیر تلاش در راستای قانون و حرکت رو به جلو خارج نشویم و تمام تلاش خود را برای رفع مسایل موجود به کار بستیم.

دکتر یاوری افزود: مسوولیت در جمهوری اسلامی ایران مساوی با پاسخگویی و امانتداری الهی است و این نکته بسیار مهم است که این امانت که برای مدتی به ما سپرده شده است را به گونه ای به انجام برسانیم که موجبات رضای خداوند و بندگانش را فراهم آورد و امیدوارم من نیز امانتدار خوبی در این خصوص بوده باشم.

وی در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از حسن اعتماد ریاست دانشگاه و  زحمات روسا و مدیران  و تمامی همکاران مراکز پزشکی و بیمارستان های تابعه دانشگاه برای دکتر رحمانی در انجام مسوولیت محوله آرزوی توفیق روزافزون کرد.

در ادامه مراسم دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه ضمن تقدیر از حسن اعتماد ریاست دانشگاه در واگذاری این مسوولیت، ابراز امیدواری کرد با توکل به خداوند، رهنمودهای ریاست دانشگاه وهمدلی و مساعدت همکاران در انجام مسوولیت محوله و در اجرای امور مربوطه موفق باشد.

دکتر رحمانی در ادامه سخنان خود با تاکید بر فرایند محوری، کوتاه و روان سازی فرایندها و تداوم اجرای دقیق برنامه های طرح تحول نظام سلامت به طور مختصر به تبیین اهداف و برنامه های آینده خود پرداخت.

ادامه اجرای طرح تحول نظام سلامت، بازنگری دستورالعملها و آیین نامه های قبلی، اصلاح فرایندها در جهت کوتاه سازی و روان سازی آنها، توسعه و افزایش خدمات در بخشهای دولتی و خصوصی، افزایش سطح کیفی خدمات در راستای افزایش رضایتمندی بیماران، بهبود سیستمHIS  در راستای افزایش درآمد بیمارستانها، کاهش هزینه ها، تقویت جایگاه معاونان درمان در بیمارستانها بعنوان کنترل کنندگان کیفیت درمان از جمله برنامه های ذکر شده توسط معاون درمان جدید دانشگاه بود.

در خاتمه مراسم مذکور ریاست دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات دکتر یاوری در زمان تصدی مسوولیت تقدیر کرد و حکم انتصاب دکتر خسرو رحمانی به عنوان معاون درمان دانشگاه نیز  قرائت و به وی اعطا شد.