• تاریخ انتشار : 1394/08/06 - 09:16

مرحله دوم اعتباربخشی بیمارستان های تابعه دانشگاه پایان یافت

مرحله دوم اعتباربخشی بیمارستان های تابعه دانشگاه پایان یافت

روابط عمومی معاونت درمان: مرحله دوم اعتباربخشی ملی بیمارستان ها توسط تیم ارزیابی معاونت درمان با بازدید از بیمارستان بقیه اله اعظم (عج) در 25 مهرماه سال جاری پایان یافت.

دکتر عاصمی رییس اداره اعتباربخشی معاونت درمان با اعلام پایان یافتن اعتباربخشی بیمارستان ها اظهار داشت: طی بازدیدهای اعتباربخشی که از 27 دی ماه 93 آغاز شد و در 25 مهرماه سال جاری پایان یافت؛ کلیه 66 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه توسط ارزیابان مورد بازدید قرار گرفت.

وی درخصوص چگونگی روند اجرایی بازدید ها گفت: در روز بازدید ابتدا جلسه یی در محل سالن جلسات بیمارستان با حضور کلیه اعضای تیم، ارزیابان کشوری، نماینده سازمان های بیمه گر، رییس، مدیر و سایر مسئولین و روسای بخش های بیمارستانی تشکیل می شد؛ و مطابق با دستورالعمل کشوری رییس بیمارستان گزارشی از وضعیت بیمارستان، بخش های موجود و خدمات اصلی آن ارائه می کرد.

دکتر عاصمی افزود: در نشست مذکور پیرامون نحوه انجام بازدیدها، تفاوت های اجرایی مرحله دوم با مرحله اول اعتباربخشی بصورت اجمال مطالبی عنوان می شد؛ که در ادامه اعضای تیم همراه با کارشناسان متناظر خود در بیمارستان به بخش ها و واحدهای مربوطه مراجعه می کردند.

رییس اداره اعتباربخشی در خاتمه ضمن اعلام خبر صدور کارنامه برای بیمارستان ها در آینده نزدیک، اعلام کرد: در این مرحله از اعتباربخشی نیز مانند مرحله اول، مطابق با دستورالعمل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به بیمارستان های متقاضی، فرصت ارزیابی مجدد اعطاء می شود.