• تاریخ انتشار : 1394/11/24 - 14:57

مرکز سلامت جامعه شهید صدوقی پس از بازسازی کامل مورد بهره برداری قرار گرفت/ارائه خدمات بهداشتی درمانی ماهانه به ٣٠٠٠ نفر

مرکز سلامت جامعه شهید صدوقی، تابعه شبکه بهداشت و درمان پیشوا 19بهمن ماه با حضور جمعی از مسوولان دانشگاه و شهرستان پیشوا بهره برداری قرار گرفت.

روابط عمومی معاونت درمان: مرکز سلامت جامعه شهید صدوقی، تابعه شبکه بهداشت و درمان پیشوا  19بهمن ماه با حضور جمعی از مسوولان دانشگاه و شهرستان پیشوا بهره برداری قرار گرفت.

در این مراسم دکتر عرشی معاون امور بهداشتی دانشگاه، دکتر رحمانی  معاون درمان دانشگاه، دکتر چاوشی معاون سیاسی اجتماعی استاندار، دکتر ملکوتی خواه فرماندار، دکتر غلامی مدیر شبکه  بهداشت و درمان پیشوا و جمعی از مسولان ادارات شهرستان حضور داشتند.

دکتر غلامی در این مراسم فرسودگی و استهلاک ساختمان مراکز بهداشتی درمانی را یادآور شد و با اشاره به تخصیص اعتبار لازم به حوزه بهداشت برای بازسازی و تجهیز مراکز و خانه های بهداشت؛از تدابیر وزارت بهداشت و حمایت های مسوولان دانشگاه  در این خصوص تقدیر کرد.

وی در سخنان خود گفت: در فاز اول با هزینه ای بالغ بر 2 میلیارد و پانصد هزار ریال خانه های بهداشت جلیل آباد و قوئینک بازسازی شد. سپس ساخت و تعمیرات اساسی مراکز بهداشتی درمانی در دستور کار قرارگرفت که با همکاری معاونت امور بهداشتی و شورای برنامه ریزی شهرستان در مجموع با بودجه ای حدود 8 میلیارد ریال مراکز بهداشتی درمانی پیشوا و مهاجری به طور کامل  مورد بازسازی  قرار گرفت.

گفتنی است بازسازی مرکز سلامت جامعه شهید صدوقی با قدمت 48 ساله از اواسط آذرماه سالجاری آغاز شده بود که با اعتباری معادل 2 میلیارد ریال  در ایام ا... دهه فجر به اتمام  و بهره برداری رسید.

شایان ذکر است مرکز بهداشتی درمانی شهد صدوقی، خدمات بهداشتی درمانی را به 30000 نفر از ساکنان منطقه ارائه می دهد و ماهانه 3000 نفر برای دریافت این خدمات به این مرکز مراجعه می کنند.