• تاریخ انتشار : 1401/09/26 - 09:50
معاون فنی درمان در بازدید سرزده از بیمارستان طرفه :

نتیجه نهایی تمام تلاش های حوزه درمان، رضایتمندی بیماران است

بازدید سرزده از بیمارستان طرفه

معاون فنی معاونت درمان در بازدید سرزده تیم مدیریتی از بیمارستان طرفه، نتیجه نهایی تمامی تلاش حوزه درمان رضایتمندی بیماران است.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدیران حوزه معاونت درمان بصورت سرزده در شامگاه روز چهارشنبه 23 آذر ماه از مرکز پزشکی آموزشی و درمانی طرفه بازدید کردند.

دکتر فضل هاشمی  اظهار داشت: تامین منابع مالی بیمارستان همیشه یکی از دغدغه های مدیران بوده است، اما این دلیلی برای کاهش و یا کمبود خدمات درمانی نیست. و رضایت بیماران نتیجه نهایی همه فعالیت های حوزه درمان است.

معاون فنی حوزه درمان، خاطرنشان کرد: بازدیدهای نظارتی نباید جنبه تشریفاتی داشته باشند. از این رو بازدیدهای شبانه و سرزده به منظور جمع آوری اطلاعات بدون واسطه و آشنایی با مسائل و دغدغه های نیروی انسانی انجام می شود.

گفتنی است مدیران حوزه معاونت درمان به سرپرستی دکتر سیدمحمداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی معاونت درمان با حضور در بیمارستان، از بخش های مختلف بیمارستان بازدید و  نحوه خدمت رسانی به بیماران، وضعیت تجهیزات مصرفی و سرمایه ای، بررسی مسائل و دغدغه های همکاران بیمارستانی، بررسی سامانه های بیمارستانی، حضور پزشکان مقیم و .... را ارزیابی کردند.

مدیران در ابتدای حضور خود در دفتر پرستاری و گفت و گویی پیرامون وضعیت موجود بیمارستان، در گروه های مختلف مدیریتی در بخش های بیمارستانی حاضر و بررسی های لازم را انجام می دهند. و در خاتمه بازدید نیز، پیرامون اطلاعات جمع آوری شده بحث و گفتگویی کوتاه انجام می شود.

شایان ذکر است، نتایج بازدیدها یک روز بعد از بازدید از بیمارستان ها توسط تیم بازدیدکننده بصورت مبسوط بحث و بررسی می شود، و نتایج آن برای تصمیم گیری های مدیریتی در سطح دانشگاه به معاون درمان دانشگاه ارجاع می شود.

در این بازدید مدیران خدمات بیمارستانی، پرستاری و مامایی، نظارت و اعتباربخشی، امور آزمایشگاه ها و اقتصاد سلامت و تعالی خدمات بالینی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، رئیس امور اداری و عمومی، درمان سوء مصرف مواد، نیازسنجی تجهیزات پزشکی و جمعی از کارشناسان حوزه درمان، معاون فنی معاونت درمان را همراهی کردند.