• تاریخ انتشار : 1394/03/30 - 09:14

کارگروه بهداشت، درمان و بیولوژیک پدافند غیرعامل استان تهران با حضور دکتر صابری نیا برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کارگروه بهداشت، درمان و بیولوژیک پدافند غیر عامل استان تهران با حضور دکتر صابری نیا مدیر کل بحران و پدافند غیر عامل وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

در این جلسه که مسئولین قرارگاه پدافند زیستی سازمان پدافند غیرعامل کشور، رییس گروه تهدیدات تخصصی اداره پدافند غیرعامل استانداری تهران، اعضای 18 گانه کارگروه مذکور و نمایندگان کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حضور داشتند، در روز چهارشنبه مورخ 27 خرداد ماه سال جاری در این معاونت تشکیل شد.

دکتر صابری نیا با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه پدافند غیرعامل در وزارت بهداشت و ساختار سازمان پدافند غیرعامل گفت: با ظهور عرصه های تهدید در سطح جهان و گسترش سریع تهدیدها چه زیستی و نظامی و یا هر تهدید دیگری در موقعیت جغرافیایی گسترده می بایست با استفاده از تجربیات گذشته و تدوین برنامه های دقیق از نفوذ تهدید های فرارو جلوگیری کنیم.

مدیر کل بحران و پدافند غیرعامل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با توجه به تهدیدات جدیدی که جهان و خصوصا کشور ما را تهدید می کند ضرورت تدوین سند راهبردی جدید احساس و این مهم دردست اقدام است و به زودی به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ می شود.

در ادامه دکتر کرمی رییس پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله با تاکید بر ضرورت آمادگی سازمان ها در مقابل تهدیدات بیولوژیک، پیرامون پدافند غیرعامل زیستی در حوزه انسان مطالبی را بیان کرد.

• کد خبر : 20823