• تاریخ انتشار : 1397/04/20 - 14:42

کلاس اصول پیشگیری و کنترل عفونت توسط مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار شد

کلاس آموزشی "اصول پیشگیری و کنترل عفونت" توسط مدیریت پرستاری دانشگاه در این معاونت برگزار شد

کلاس اصول پیشگیری و کنترل عفونت توسط مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار شد

روابط عمومی معاونت درمان: کلاس آموزشی "اصول پیشگیری و کنترل عفونت " توسط مدیریت پرستاری دانشگاه در روز سه شنبه 19 تیرماه در معاونت درمان برگزار شد.

در این آموزش که تعدادی از سوپروایزران کنترل عفونت بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی حضور داشتند، در ابتدا خانم خیریان سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان لقمان حکیم پیرامون اهمیت ثبت صحیح موارد عفونت های بیمارستانی بعنوان یکی  از چالش های مهم سیستم های بهداشتی دنیا در دنیای امروز مطالبی را خاطرنشان کرد.

سپس در مورد نحوه بیماریابی و ثبت موارد عفونت بیمارستانی در سامانه INIS وزارت بهداشت روش های پیشگیری و برنامه ریزی اقدامات اصلاحی مطالب آموزشی خود را بیان کرد.

همچنین سرکار خانم سبزی سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان امام حسین (ع)، بر رعایت بهداشت دست توسط کلیه کارکنان درمانی از جمله پزشکان، پرستاران، کارکنان خدمات و کارکنان پاراکلینیک طبق مقررات سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد.

وی پنج موقعیت تعیین شده از سوی سازمان جهانی بهداشت برای رعایت بهداشت دست را، قبل از تماس با بیمار، قبل از انجام اقدام آسپتیک، بعد از تماس با بیمار، بعد از تماس با خون و ترشحات بیمار و بعد از تماس با محیط اطراف بیمار نام برد.

خانم سبزی رعایت اصول بهداشت دست را عامل مهمی در کاهش ابتلاء بیماران به عفونت های بیمارستانی و نجات جان آنها عنوان کرد، و بر پیگیری جدی کارشناسان کنترل عفونت تاکید کرد.

در خاتمه نحوه پایش میزان رعایت بهداشت دست کارکنان درمانی با استفاده از چک لیست پایش بهداشت دست سازمان جهانی بهداشت توسط مدرسین آموزش داده شد.

- بخشنامه های مربوط به کنترل عفونت را از اینجا دانلود کنید.