• تاریخ انتشار : 1394/11/25 - 09:56

یک بیمارستان 32 تختخوابی در شهرستان پیشوا احداث می شود/راه اندازی یک درمانگاه عمومی شبانه روزی در فاز اول پروژه

اقدامات راه اندازی ساخت بیمارستان 32 تختخوابی در شهرستان پیشوا کلید خورد

روابط عمومی معاونت درمان : دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه از روند تاسیس بیمارستان 32 تختخوابی در شهرستان پیشوا توسط یکی از خیرین شهرخبر داد.

دکتر رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اعلام این خبر و اشاره به این مطلب که شهرستان پیشوا با جمعیتی حدود 100 هزار نفر فاقد بیمارستان است خاطرنشان ساخت: با توجه به جمعیت شهرستان و سطح بندی موجود در وزارت بهداشت، تلاش برای راه اندازی این بیمارستان یکی از اولویت های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.

دکتر رحمانی در ادامه اظهار داشت: با پیگیری ها و رایزنی هایی که با خیرین و مسوولان شهری صورت گرفت، قطعه زمینی به مساحت 28 هزار مترمربع از سوی آیت ا... مهاجری(یکی از خیرین شهرستان) برای تاسیس بیمارستان 32 تختخوابی درنظر گرفته شد.

معاون درمان دانشگاه افزود: در فاز اول قرار است یک مرکز درمانی در قالب درمانگاه عمومی شبانه روزی مجهز به بخش های اورژانس، آزمایشگاه، رادیولوژی و دیالیز با ساختمان های موجود در قطعه زمین مذکور راه اندازی شود تا اقدامات قانونی بمنظور اخذ پروانه های لازم برای تاسیس بیمارستان انجام پذیرد.

دکتر رحمانی تصریح کرد: پس از راه اندازی درمانگاه در فاز اول، هماهنگی های لازم با دفتر فنی و طرحهای عمرانی دانشگاه درخصوص تهیه نقشه سازه های موجود و طراحی فضاهای جنبی لازم برای ساخت بیمارستان توسط خیر  صورت می گیرد.

وی ضمن قدردانی از زحمات آیت ا... مهاجری خاطرنشان کرد که معاونت درمان دانشگاه تمامی تلاش خود را در راستای تسریع روند صدور اخذ موافقت های اصولی مربوطه برای احداث و راه اندازی این بیمارستان بکار خواهد گرفت.