• تاریخ انتشار : 1394/03/23 - 10:21
  • بازدید : 1936
مدیر اداره پرستاری و مامایی:

یکی از برکات طرح تحول نظام سلامت تلاش برای تامین کمبود کادر پرستاری است

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه مدیران پرستاری مراکز درمانی تابعه دانشگاه با حضور دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری و مامایی در روز سه شنبه مورخ 19/3/94 در این معاونت برگزار شد.

یکی از برکات طرح تحول نظام سلامت تلاش برای تامین کمبود کادر پرستاری است

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه مدیران پرستاری مراکز درمانی تابعه دانشگاه با حضور دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری و ماماییدر روز سه شنبه مورخ 19/3/94 در این معاونت برگزار شد.

در این نشست که کلیه مدیران پرستاری مراکز حضور داشتند پیرامون محاسبه بهره وری ارتقاء، کمبودهای کادر پرستاری مراکز، جذب دانشجویان کادر پرستاری و مامایی در بیمارستان های تابعه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر عظیمی ضمن تاکید بر ارتقاء کیفیت خدمات ارائه دهنده توسط کادر پرستاری، یکی از برکات طرح تحول نظام سلامت را تلاش در جهت تامین کمبود کادر پرستاری و توجه به مقوله زایمان طبیعی دانست و گفت: در حال حاضر با اخذ مجوزهای لازم برای جذب کادر پرستاری از طریق آزمون استخدامی، در قالب نیروهای شرکتی و جذب دانشجویان رشته های مرتبط در قالب طرح، روند تامین پرسنل کادر پرستاری آغاز شده است.

مدیر پرستاری و مامایی با اشاره به مواردی که منجر به شکایت هایی از نحوه خدمات کادر پرستاری می شود خاطر نشان کرد: با ورود نیروهای جدید به سیستم درمانی می بایست مقوله آموزش بعنوان یکی از مهمترین سرفصل های بیمارستان خصوصا دفتر پرستاری باشد. تا با دقت بر انجام امور محوله از بروز اشتباهاتی که منجر به نارضایتی بیماران می شود جلوگیری کرد.

دکتر عظیمی درخصوص انتخابات نظام پرستاری گفت: با نزدیک شدن به انتخابات نظام پرستاری استان تهران از همکاران خود خواست تا در زمان تبلیغات کاندیدها که از تاریخ 21 خرداد تا 27 خرداد ماه است، بر رعایت شئونات اسلامی، اخلاقی و قوانین مربوط به انتخابات دقت لازم را داشته باشند.

گفتنی است در این نشست پیرامون نحوه پوشش بیماران، آموزش بهیاری، ارتقاء رتبه کارکنان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

• کد خبر : 20604