ضرب و شتم پرستاران در مراکز درمانی عادی شده است

ضرب و شتم پرستاران در مراکز درمانی عادی شده است

نایب رئیس شورای عالی نظام پرستاری گـفت: مشکلات مردم در حوزه سلامت، امنیت جانی پرستاران را تهدید می کند به گونه ای که بارها شاهد ضرب و شتم پرستاران و سوپروایزرها از سوی بیماران و همراهان آنها بوده ایم و این مسئله به امری عادی تبدیل شده است.

قرار نبود رئیس ستاد مشایی شوم/ماجرای خدمت سربازی فقیه و تفحص از بهزیستی
رئیس سابق جمعیت هلال احمر

قرار نبود رئیس ستاد مشایی شوم/ماجرای خدمت سربازی فقیه و تفحص از بهزیستی

ابوالحسن فقیه که آخرین روز مسئولیتش را در هلال احمر می‌گذراند،با دادن «نمره الف» به دوران فعالیت خود در این نهاد، می‌گوید: اصلاً در هلال احمر نگاه سیاسی نداشته‌ام و قرار هم نبوده که رئیس ستاد تبلیغاتی مشایی شوم.

بسیاری از بیماری های روحی زنان از باورهای غلط نشات می گیرد

بسیاری از بیماری های روحی زنان از باورهای غلط نشات می گیرد

یک روانشناس اجتماعی، با تاکید بر اینکه خودباوری و اعتماد به نفس زنان خانه‌دار پایین تر از زنان شاغل است تصریح کرد: اگرچه باورهای غلط، اعتماد به نفس و عزت نفس در بین تمام زنان جامعه ما اعم از تحصیل کرده، شاغل، بیسواد و خانه دار و غیره وجود دارد، اما زنان خانه دار در مقایسه با زنان شاغل به دلیل اینکه مهارت‌های آنها ناشناخته باقی می‌ماند و استعداهای ذاتی آنها شکوفا نمی شود از خودباوری ضعیف‌تری برخوردار هستند.

تعرفه‌های جدید درمان اعتیاد با متادون و اقامتگاه‌های ترک معتادان ابلاغ شد
رئیس اداره اعتیاد وزارت بهداشت :

تعرفه‌های جدید درمان اعتیاد با متادون و اقامتگاه‌های ترک معتادان ابلاغ شد

رئیس اداره اعتیاد وزارت بهداشت از ابلاغ تعرفه‌های جدید اعتیاد در سال ۹۲ خبر داد و گفت: تعرفه درمان نگهدارنده با متادون، بوپرونورفین، مراکز اقامتی میان مدت و درمان مدار تعیین شد.

200 استاندارد خدمات پرستاری ثبت ملی شد
به نقل از خبرگزاری مهر:

200 استاندارد خدمات پرستاری ثبت ملی شد

معاون فنی سازمان نظام پرستاری از ثبت ملی بیش از 200 استاندارد پرستاری خبر داد و گفت: پس از ثبت کامل تمام 500 استاندارد پیش بینی شده در حرفه پرستاری، در مورد نحوه اجرایی شدن آنها تصمیم گیری می کنیم.

دلیلی برای ادامه ادغام آموزش پزشکی در وزارت بهداشت وجود ندارد
معاونت درمان:

دلیلی برای ادامه ادغام آموزش پزشکی در وزارت بهداشت وجود ندارد

فاضل پزشکی است که علاوه بر تصدی وزارت بهداشت در دولت هاشمی رفسنجانی، روزگاری نیز بر کرسی وزارت فرهنگ و آموزش عالی در سال‌های 63 تا 64 تکیه زده بود.او همچنین تا خردادماه 1390 عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بود و دو دهه ریاست فرهنگستان علوم پزشکی را برعهده داشت.

افزایش مدت مرخصی زایمان، ‌آری یا نه؟

افزایش مدت مرخصی زایمان، ‌آری یا نه؟

این روز‌ها بحث افزایش مرخصی زایمان زنان از ۶ به ۹ ماه ذهن بسیاری از زنان کارمند را مشغول کرده است. گروهی با این تغییر موافق هستند و آن را حق خود و فرزندانشان می‌دانند و گروهی دیگر بر این اعتقادند که این تغییرات به نفع زنان نخواهد بود و در دراز مدت باعث کمرنگ شدن نقش زنان در اجتماع می‌شود.

احتمال خطر وبا در تهران/ بیماران مبتلا قاچاقی از مرزهای شرقی می آیند
به نقل از خبرگزاری مهر:

احتمال خطر وبا در تهران/ بیماران مبتلا قاچاقی از مرزهای شرقی می آیند

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران نسبت به احتمال ورود بیماران مبتلا به وبا به مرکز کشور هشدار داد و گفت: این افراد که اغلب به طور قاچاق از کشورهای همسایه وارد ایران می شوند، ممکن است بیماری را تا تهران هم بیاورند.