تاثیر ازدواجهای دیرهنگام بر نازایی/ تغییر وضعیت ناباروری در مردان و زنان
تشریح روند درمان نازایی در ایران

تاثیر ازدواجهای دیرهنگام بر نازایی/ تغییر وضعیت ناباروری در مردان و زنان

بنیانگذار تکنیک لقاح مصنوعی در ایران در ارتباط با افزایش سن ازدواج و تاثیر آن بر روند بچه دار شدن زوجین، گفت: متاسفانه ازدواجهای دیرهنگام به عنوان یک عامل اساسی نازایی به شمار می رود. بهترین سن باروری برای بانوان 18 تا 25 سال است، در صورتیکه امروزه بیشتر بارداری ها در شهرهای کشور در سنین بالای 25 سال اتفاق می افتد.

روزی که روز کارمند نام گرفته است
با فرا رسیدن روز کارمند

روزی که روز کارمند نام گرفته است

همه ساله در هفته دولت روز ٤شهریور به عنوان روز کارمند اختصاص می یابد و در این روز به منظور تجلیل از کارگزاران دولت جمهوری اسلامی و ارج نهادن به خدمت، با تبیین ملاک های انتخاب، کارمندان نمونه به عنوان نمایندگان خیل عظیم کارکنان نظام در اقصی نقاط کشور، انتخاب و مورد تشویق و تقدیر قرار می گیرند.

وزارت بهداشت دوران بی سیاستی را پشت سر گذاشت/ انتقاد از رانت دارویی
رئیس انجمن علمی داروسازان؛

وزارت بهداشت دوران بی سیاستی را پشت سر گذاشت/ انتقاد از رانت دارویی

رئیس انجمن علمی داروسازان ایران گفت: وزارت بهداشت طی سالهای اخیر دوران بی سیاست و بی انضباط بی سابقه ای را پشت سرگذاشت که در این دوران، متاسفانه موارد متعددی از رانت و فساد در عرصه های گوناگون مدیریت دارویی رخ داد. لذا هم اینک سالم سازی تمام عرصه های دارویی به ویژه بخش مدیریتی از مهمترین اولویتهای مسئولان این سازمان برای سامان دادن به وضعیت موجود است.

مجلس اعتباری برای افزایش مرخصی زایمان پیش بینی نکرده است
مدیرکل سلامت جمعیت وزارت بهداشت:

مجلس اعتباری برای افزایش مرخصی زایمان پیش بینی نکرده است

مدیر کل سلامت جمعیت و خانواده وزارت بهداشت گفت: اگر چه با مصوبه مجلس این اختیار به دولت داده شد که بتواند مرخصی زایمان را از ۶ماه به ۹ ماه افزایش دهد اما اعتباری برای اجرای این قانون در مجلس پیش بینی نشد.

وضعیت بیمارستانهای کشور در شأن مردم نیست/دولت روحانی بیمه‌ها را کارآمد کند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:

وضعیت بیمارستانهای کشور در شأن مردم نیست/دولت روحانی بیمه‌ها را کارآمد کند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم روز پزشک از وضعیت نابسامان بیمارستانهای کشور گلایه کرد و از دولت جدید خواست با تقویت بیمه ها و رفع مشکلات بیمارستانها مشکلات بخش بهداشت و درمان را حل کند و هزینه های مردم را در این بخش کاهش دهد.

تعیین تکلیف دانشگاه ایران به معاون حقوقی رئیس جمهوری واگذار شد
به نقل از خبرگزاری فارس

تعیین تکلیف دانشگاه ایران به معاون حقوقی رئیس جمهوری واگذار شد

وزیر بهداشت گفت: در مورد ادغام یا انتزاع دانشگاه علوم پزشکی ایران، موضوع برای بررسی قانونی و حل اختلاف نظر دولت، قوه مقننه و قوه قضاییه خانم الهام امین زاده، معاون حقوقی رئیس جمهوری تصمیم گیرنده است، من ترجیح می‌دهم وارد این چالش نشوم و هر چه قانون گفت ما هم مجری هستیم.

مرگ پنهان در سیستم بهداشت و درمان کشور به علت بی‌توجهی به پرستاران
معاون اجتماعی سازمان نظام پرستاری هشدار داد

مرگ پنهان در سیستم بهداشت و درمان کشور به علت بی‌توجهی به پرستاران

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان نظام پرستاری، نسبت به مرگ پنهان در سیستم بهداشت و درمان کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: به دلیل کمبود پرستار و به رغم تلاش بی‌وقفه پرستاران، افت کیفیت خدمات و امکان بروز خطا اجتناب‌ناپذیر است و خطا در بخش بهداشت و درمان مساوی با تهدید سلامت و جان بیماران است.

صندلی ستاد مبارزه با مواد مخدر در انتظار تدبیر روحانی
به نقل از خبرگزاری فارس

صندلی ستاد مبارزه با مواد مخدر در انتظار تدبیر روحانی

طبق قانون رئیس جمهور، رئیس ستاد مبارزه با موادمخدر است و اوست که جانشین خود یا دبیرکل این ستاد را انتخاب می کند. در دوره احمدی‌نژاد، فرمانده پلیس و وزیر کشور با حفظ سمت، دبیر کل این ستاد شدند. حالا باید منتظر تدبیر روحانی برای این سمت بود. آیا بر خلاف رئیس سابق این بار رئیس جمهور در جلسات ستاد شرکت می‌کند؟