30 درصد بارداریها منجر به سقط می‌شود/ هشدار نسبت به مصرف قرصهای لاغری حاوی شیشه

30 درصد بارداریها منجر به سقط می‌شود/ هشدار نسبت به مصرف قرصهای لاغری حاوی شیشه

دبیرعلمی دهمین کنگره بین‌المللی زنان و مامایی ایران با اشاره به اینکه 30 درصد بارداریها منجر به سقط جنین می شود، گفت: سقط جنین شایع ترین عارضه بارداری است و 70 درصد سقط ها بدلیل اختلالات کروموزومی ایجاد می شود.

خط تولید استانداردهای درمانی در وزارت بهداشت راه افتاد/۷۰ راهنمای بالینی تا آخر شهریور ابلاغ می‌شود
مدیر کل تدوین استانداردهای وزارت بهداشت:

مدیرکل تدوین استانداردهای وزارت بهداشت گفت: خط تولید استاندارد و راهنمای خدمات بالینی در وزارت بهداشت راه افتاده است و تا آخر شهریور ۵۰ استاندارد درمانی و ۲۰ راهنمایی خدمات بالینی برای اجرای اجباری به مراکزدرمانی و پزشکان ابلاغ می‌شود.

کسری بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد

کسری بودجه ۳۰۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: حدود ۱۵ پروژه در دانشگاه نیمه‌تمام مانده، این دانشگاه با کسری ۳۰۰ میلیارد تومانی مواجه است اگر اختیارات و اعتبارات به طور واقعی به وزارت بهداشت واگذار شود اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

کسری ۴۸ میلیارد تومانی در پرداخت حقوق نیروی انسانی
مدیر برنامه و بودجه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد

کسری ۴۸ میلیارد تومانی در پرداخت حقوق نیروی انسانی

مدیر برنامه و بودجه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سال ۹۲ کسری ناشی از عدم اجرای قانون پرداخت نیروی انسانی ۴۸ میلیارد تومان است که باید از درآمد اختصاصی دانشگاه پرداخت شود.

با هر نوع سوءاستفاده مالی در وزارت بهداشت برخورد می‌کنم
معاون جدید توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:

با هر نوع سوءاستفاده مالی در وزارت بهداشت برخورد می‌کنم

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: با هر نوع سوءاستفاده مالی در وزارت بهداشت برخورد می‌کنم. با مشکلات وزارت بهداشت آشنا هستم و مسئولیت ناکامی‌های احتمالی آینده را نیز می‌پذیرم.

رئیس‌جمهور به تمام دستگاه‌ها دستور داد درباره تصادف قم به مردم توضیح شفاف بدهند/ نگرانی از تعطیلی پایگا‌ه‌های اورژانس
وزیر بهداشت در گفت‌وگو با فارس:

وزیر بهداشت گفت: اینکه هر دستگاهی بعد از وقوع یک حادثه تصادف تقصیر را گردن دیگری می‌اندازد، قابل قبول نیست. رئیس جمهوری هم در جلسه دولت به همه دستگاه‌ها دستور اکید داد که در این باره به مردم پاسخ شفاف و صریح بدهند و جلوی تکرار آن را بگیرند.

اجساد شناسایی شده سانحه قم به ۴۲ نفر رسید/ هویت ۲ مرد هنوز نامشخص
سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد

اجساد شناسایی شده سانحه قم به ۴۲ نفر رسید/ هویت ۲ مرد هنوز نامشخص

سازمان پزشکی قانونی از شناسایی هویت ۵ جسد دیگر سانحه اتوبان قم خبر داد و گفت: با اضافه شدن این افراد، جمع اجساد شناسایی‌شده به ۴۲ نفر رسیده است و فقط اجساد ۲ مرد هنوز شناسایی نشده است.

نماینده وزارت بهداشت: سرطان در تهران بیداد می‌کند
معاونت درمان:

نماینده وزارت بهداشت: سرطان در تهران بیداد می‌کند

سومین جلسه ستاد استقبال از مهر ۹۲ که به میزبانی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی ذیربط برگزار شد، حاوی نکات تکان ‌دهنده‌ای از آثار و پیامدهای آلودگی هوا بود.

فقدان رازداری در تصمیم گیران دولت قبل به بحران دارو دامن زد
رئیس سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر:

فقدان رازداری در تصمیم گیران دولت قبل به بحران دارو دامن زد

رئیس سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر معتقد است با سیاست‌های دولت جدید از جمله تسهیل روند ترخیص دارو از گمرک و اختصاص یارانه دارو، این بازار آشفته به آرامش می رسد و می گوید: دلال بازی در بازار دارو و نبود رازداری در بین تصمیم گیران از عوامل بحران دارویی در دولت قبل بود.