×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/06/26 - 11:35
  • بازدید : 2627
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

دکتر یاوری : سزارین در سه ماهه اول اجرای طرح تحول نظام سلامت نسبت یه سال قبل 2 درصد کاهش یافته است

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری ازکاهش دو درصدی آمار سزارین در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سه ماهه اول اجرای طرح تحول نظام سلامت خبر داد.

دکتر یاوری : سزارین در سه ماهه اول اجرای طرح تحول نظام سلامت نسبت یه سال قبل 2 درصد کاهش یافته است

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر یاوری ازکاهش  دو درصدی آمار سزارین در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سه ماهه اول اجرای طرح تحول نظام سلامت خبر داد.

دکتر یاوری معاون درمان اجرای طرح تحول نظام سلامت را یکی از مهمترین اقدامات وزارت بهداشت در دولت تدبیر و امید دانستند و اظهار داشتند: در دوران انقلاب اسلامی کارهای بسیار بزرگی در حوزه بهداشت و درمان کشورانجام شده است که از جمله آنها میتوان به ماده 92 سابق ( بیماران تصادفی ) و ماده 37 امروز اشاره کرد ولی اقدامات موثر  و بزرگی چون اینها نیز، در مقابل برنامه های طرح تحول نظام سلامت کار بسیار کوچکی به شمار میرود.

ایشان با اشاره به اینکه اجرای طرح تحول نظام سلامت فرصتی برای شناخت و رفع ایرادها و مشکلات حوزه درمان فراهم آورده است، اظهار کردند: یکی از این مشکلات که حتی تبدیل به یک معضل اجتماعی نیز شده بود گرایش بانوان به انجام عمل سزارین بود که بعنوان یکی از دغدغه ها و برنامه های مهم در اجرای برنامه طرح تحول در دستور کار قرار گرفته است، در حال حاضر نیز بعد از گذشت سه ماه از اجرای طرح 2% نسبت به سال 92 کاهش عمل سزارین در بیمارستان های دولتی تحت پوشش دانشگاه مشمول طرح داشته ایم که با توجه به ریشه این فرهنگ غلط در سطح جامعه این میزان کاهش نشان از یک حرکت رو به جلوی مطلوب دارد.

وی افزود: با شروع طرح تحول و بررسی مشکلات بلوک های زایمان در بیمارستان ها، عمده مشکلات تامین نیروی انسانی، کمبود برخی تجهیزات و بهسازی فضای فیزیکی بلوک های زایمان بود، که بعد از بررسی ها و جمع آوری راهکارهای لازم اقداماتی در دستور کار قرار گرفته است.

ایشان درادامه افزود: اقدامات مناسبی در این سه ماه انجام گرفت؛ از جمله اینکه با تلاش در جذب نیروهای طرحی و کاردان های مامایی کمبود نیروی انسانی جبران خواهد شد؛ همچنین برآورد هزینه های تقریبی در بهسازی فضای فیزیکی بلوک های زایمان بیمارستان های مشمول طرح انجام و به وزارت بهداشت ارسال شد و دفتر فنی دانشگاه نیز با انجام بازدیدهای کارشناسی در حال تهیه یک نقشه مهندسی جدید است. یکی از مهمترین کارهایی نیز که در حال اجرا و برنامه ریزی است، گسترش تشکیل کلاس های آمادگی برای زایمان در بیمارستان های مشمول طرح تحول می باشد. قبل از اجرای طرح تحول تنها در سه بیمارستان دولتی این کلاس ها برگزار می شد که بعد از اجرای طرح کلاس های آموزشی در بیمارستان های امام حسین(ع)، شهدای تجریش، سوم شعبان دماوند، زعیم پاکدشت و مفتح ورامین نیز برگزار می گردد. در حال حاضر در 8 مرکز دولتی و 18 مرکز خصوصی کلاس های آمادگی برای زایمان جهت آموزش به مادران باردار و همراه آنها برگزار گردیده است که به لطف خدا و تلاش همکاران در کوتاه ترین زمان ممکن در کلیه بیمارستان ها به اجرا خواهد آمد. 

 وی با تاکید بر اینکه نقش فرهنگ سازی در اجرای هر چه بهتر بسته ترویج زایمان طبیعی بسیار مهم می باشد گفت: در اصلاح یک فرهنگ اشتباه در وهله اول اساتید و خبرگان آن حوزه می بایست اقدام کنند که در اینجا از کلیه روسای بخش های بلوک زایمان، ماماها و متخصصین زنان خواهش می کنم که در این راه ما را یاری کنند و از هیچ تلاشی در راه ارتقاء سطح سلامت جامعه و مهمتر از آن تغییر در نگرش آحاد جامعه و اصلاح فرهنگ کوتاهی نکنند.

دکتر یاوری در خاتمه سخنان خود از تمام افرادی که در حوزه بهداشت و درمان به نحوی در حال فعالیت می باشند خواست با تعامل و مشارکت جمعی در تحقق اهداف این طرح خصوصا در رفع مشکلات بلوک های زایمان چه از نظر تامین نیروی انسانی، تجهیزاتی و فضای فیزیکی و تلاش در ارائه خدمات مناسب به شهروندان گرامی و افزایش زایمان طبیعی و کاهش سزارین گام بردارند.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 13400
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست