اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1399/12/26 - 11:38
  • تعداد بازدیدکننده : 64
دبیر ستاد سلامت نورزی 1400 دانشگاه:

بازدیدهای نوروزی 1400 از مراکز درمانی از 28 اسفند ماه آغاز می شود

بازدیدهای نوروزی همانند سال های گذشته توسط کارشناسان حوزه معاونت درمان دانشگاه از کلیه بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی تحت پوشش در روز پنج شنبه 28 اسفندماه آغاز می شود.

بازدیدهای نوروزی 1400  از مراکز درمانی از 28 اسفند ماه آغاز می شود

دکتر امیر هاشمی دبیر ستاد سلامت نوروزی 1400 دانشگاه، در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: بازدیدهای نوروزی بصورت روزانه و در قالب هفت تیم و حضور 40 نفر از کارشناسان و مدیران ستادی معاونت درمان از 28 اسفندماه تا روز 13 فروردین ماه انجام می شود.

وی خاطر نشان کرد: حضور تیم مدیریتی بیمارستان، حضور پزشکان متخصص و کادر درمانی، بازدید از بخش های اورژانس، ویژه و بستری، علت ماندگاری بیماران در بخش اورژانس، میزان رضایت سنجی بیماران و مراجعین از خدمات درمانی و فعال بودن بخش های پاراکلینیکی از جمله مواردی هستند که در این بازدیدها مورد بررسی قرار می گیرند.

دکتر هاشمی افزود: علاوه بر بازدیدهای کارشناسان و مدیران حوزه معاونت درمان، هیات رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز بصورت روزانه برنامه تعیین شده از مراکز درمانی و بهداشتی بازدید می کنند.

دبیر ستاد سلامت نوروزی در خاتمه گفت: علاوه بر بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی تابعه دانشگاه، در صورت لزوم و براساس گزارش ها و شکایت های دریافتی تیم های کارشناسی آماده بازدید و بازرسی های لازم هستند.

گفتنی است دکتر امیر هاشمی دبیر ستاد سلامت نوروزی، در نشستی با حضور کارشناسان در روز سه شنبه 26 اسفندماه هماهنگی ها و توضیحات لازم درخصوص روند بازدیدهای نورزوی انجام شد.

• گروه خبری : 102963