• تاریخ انتشار : 1400/12/24 - 13:05
دکتر امیر هاشمی دبیر ستاد سلامت نوروزی اعلام کرد:

طرح سلامت نوروزی از روز 26 اسفند ماه آغاز می شود

بازدیدهای نوروزی از مراکز درمانی روز 26 اسفند ماه آغاز می شود

پایش طرح سلامت نوروزی همانند سال های گذشته توسط کارشناسان نظارتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از روز پنج شنبه 26 اسفندماه آغاز می شود .

دکتر امیر هاشمی دبیر ستاد سلامت نوروزی 1401 دانشگاه، در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: بازدید های نوروزی به صورت شبانه روزی و در قالب تیم های نظارتی توسط کارشناسان و مدیران حوزه های درمان، بهداشت و غذا و دارو از 26 اسفندماه تا روز 13 فروردین ماه آغاز می شود.

دبیر سلامت نوروزی دانشگاه درخصوص بازدیدهای نظارتی حوزه معاونت درمان، اظهار داشت: بازدید های حوزه درمان از مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی اعم از بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز جراحی محدود و سایر موسسات پزشکی به عمل خواهد آمد.

وی افزود: حضور تیم مدیریتی بیمارستان، حضور پزشکان متخصص و کادر درمانی، بازدید از بخش های اورژانس، ویژه و بستری، تعیین و تکلیف زیر 6 ساعت، علت ماندگاری بیماران در بخش اورژانس، میزان رضایت سنجی بیماران و مراجعین از خدمات درمانی و فعال بودن بخش های پاراکلینیکی از جمله مواردی هستند که توسط تیم های نظارتی حوزه درمان از بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی مورد بررسی قرار می گیرد.

دکتر هاشمی موارد بازدیدهای نظارتی در حوزه بهداشتی را، نظارت بر مراکز طبخ و توزیع مواد غذایی، مراکز اقامتی، زیارتی، پایانه های مسافرتی، سامانه های آبرسانی و دایر بودن مراکز واکسیناسیون و ... برشمرد.

دبیر طرح سلامت نوروزی دانشگاه افزود: در حوزه غذا و دارو، تهیه دپو دارویی و تامین داروهای مورد نیاز مراکز درمانی و نظارت بر عملکرد داروخانه ها از جمله مواردی هستند که بصورت شبانه روزی در دستور کار کارشناسان نظارتی ان حوزه  قرار دارد.

دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: علاوه بر بازدیدهای کارشناسان و مدیران حوزه معاونت درمان، بهداشت و غذا و دارو، هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز بصورت سرزده از مراکز درمانی و بهداشتی بازدید می کنند.

دبیر ستاد سلامت نوروزی در خاتمه یادآور شد: علاوه بر بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی تابعه دانشگاه، در صورت لزوم و براساس گزارش ها و شکایت های دریافتی تیم های کارشناسی آماده بازدید و بازرسی های لازم هستند.

گفتنی است دکتر امیر هاشمی دبیر ستاد سلامت نوروزی، در نشستی با حضور کارشناسان حوزه معاونت درمان در روز دوشنبه 23 اسفندماه هماهنگی ها و توضیحات لازم درخصوص روند بازدیدهای نورزوی را بیان کرد.

لازم به ذکر است جلسه ستاد سلامت نوروزی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و معاونین درمان، بهداشت، غذا و دارو و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دبیری رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه در روز سه شنبه 24 اسفند 1400 بصورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.