×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/05/01 - 11:46
  • بازدید : 691
  • تعداد بازدید : 110
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

کارگاه آموزشی خدمات روانی و درمانی در پیشگیری از خودکشی ویژه مددکاران اجتماعی برگزار شد

معاونت درمان دانشگاه با توجه به شرایط حساس کنونی و شیوع بیماری کرونا در ایران و جهان و در راستای همکاری بیشتر و یکسان سازی ارائه خدمات مددکاران اجتماعی و روانشناسان بالینی به عنوان بخشی از تیم درمان حاضر در مراکز آموزشی، بهداشتی و درمانی و شبکه های بهداشتی دانشگاه اقدام به برگزاری دوره های آموزشی ویژه مددکاران اجتماعی کرده است

کارگاه آموزشی خدمات روانی و درمانی در پیشگیری از خودکشی ویژه مددکاران اجتماعی برگزار شد

معاونت درمان دانشگاه با توجه به شرایط حساس کنونی و شیوع بیماری کرونا در ایران و جهانو در راستای همکاری بیشتر و یکسان سازی ارائه خدمات مددکاران اجتماعی و روانشناسان بالینی به عنوان بخشی از تیم درمان حاضر در مراکز آموزشی، بهداشتی و درمانی و شبکه های بهداشتی دانشگاه اقدام به برگزاری دوره های آموزشی ویژه مددکاران اجتماعی کرده است.

 

 کارگاه آموزشی ارائه خدمات روانی و درمانی در رابطه با  پیشگیری از خودکشیدر روزهای دوشنبه 30 تیرماه و سه شنبه 31 تیرماه با حضور مددکاران اجتماعی مراکز درمانی و روانشناسان بالینی شبکه های بهداشت دانشگاه برگزار در معاونت درمان تشکیل شد.

 

شهره سادات میرباقری رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان در ابتدا پیرامون فرایندها و اقدامات مددکاران اجتماعی در مراکز درمانی و خدمات به موارد خودکشی طبق پروتکل های ششگانه خدمات پایه مددکاری اجتماعی در بیمارستان از جمله تریاژ اجتماعی و بازدیدهای دوره یی مددکاران از بخش ها مطالبی را بیان کرد.

 

وی اظهار داشت: پس از مراجعه فردی که اقدام به خودکشی نموده است مددکاران اجتماعی با ارزیابی وضعیت بیمار از طریق مصاحبه با فرد و خانواده وی و تعیین سطح خطر برای پیگیری بیشتر و ارائه خدمات روانی لازم، افراد مذکور را به روانشناسان بالینی و مراکز ذی صلاح ارجاع می دهند.

 

سپس دکتر محمدرضا غفارزاده مدرس کارگاه، با ارائه میزان آمار خودکشی در ایران و جهان و محدوده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال گذشته، درخصوص کلیات خودکشی، مدیریت خودکشی، مداخله روانشناختی برای خودکشی، تعاریف مربوط به خودکشی و آسیب های اجتماعی و پیامدهای حاصل از این رفتار توضیح داد.

 

همچنین بخشی از کارگاه برای آموزش بیشتر به صورت (ROLE PLAY) برگزار شد و تکنیک های آرام سازی نیز به صورت عملی آموزش داده شد.

 

در خاتمه، پس از ارائه مطالب و تشریح وضعیت فعلی بیمارستانها و مراکز بهداشتی با توجه به اپیدمی کرونا و فوت برخی از بیماران، اختلالات روانپزشکی ایجاد شده در بازماندگان، مشکلات موجود در مراکز درمانی و گستردگی محدوده جغرافیایی بیمارستان و شبکه ها مقرر شد مسئولین مددکاری مراکز درمانی و کارشناس مسئول های سلامت روانی اجتماعی در شبکه های بهداشت راه های ارتباطی را برای همفکری بیشتر از تجربیات فراهم سازند.

 

همچنین مقرر شد در ماه های آینده کارگاه آموزشی تکمیلی کار با بیماران دارای شرایط خاص اعم از خودکشی و ... به صورت عملی با همکاری معاونت امور بهداشتی و درمان صورت بگیرد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 94610
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست