معاون درمان دانشگاه در هفته ملی دیابت :
بیش از 31 هزار بیمار دیابتی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خدمات دریافت می کنند
هفته ملی دیابت از 22 تا 28 آبان ماه با فرارسیدن 14 نوامبر روز جهانی دیابت در سراسر کشور برگزار می شود، که شعار امسال روز جهانی دیابت « دسترسی به مراقبت های دیابت » اعلام شد
هفته ملی دیابت از 22 تا 28 آبان ماه با فرارسیدن 14 نوامبر روز جهانی دیابت در سراسر کشور برگزار می شود، که شعار امسال روز جهانی دیابت « دسترسی به مراقبت های دیابت » اعلام شد.
دکتر سعید کریمی معاون درمان دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: با شیوع بیماری کووید 19 و متعاقب آن افزایش خطر ابتلا، عوارض و فوت در بیماران بویژه بیماران خاص و همچنین افراد با مشکلات زمینه یی جسمی و روحی، هماهنگی های بیشتر معاونت درمان با معاونت امور بهداشتی و دیگر سازمان ها و نهادهای مرتبط در ایجاد بستری مناسب درمانی و بهداشتی برای ایشان در اولویت کاری قرار گرفت.
وی با بیان اهمیت بیماری دیابت، بعنوان یک بیماری مزمن، شایع و به نوعی پنهان در سطح جامعه، یادآور شد: سبک زندگى بىحرکت و غیرفعال و الگوهاى نامناسب رژیم غذایى دو عامل اساسی در ابتلای افراد به این بیماری است، و باید هموطنان و متولیان بخش فرهنگ این موارد را برای اصلاح سبک زندگی بویژه زندگی شهری جدی بگیرند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به فعال شدن سامانه مدیریت بیماری های نادر (RDA) و لزومثبت اطلاعات بیماران دیابتی خاطرنشان کرد: قبل از شیوع بیماری کرونا، بیماران مبتلا به دیابت در 7 بیمارستان قطب دیابت دانشگاه ( بیمارستان امام حسین (ع)، طرفه، مهدیه، شهداء تجریش، طالقانی، لقمان حکیم و شهدای گمنام) فرایند پرونده سازی و ثبت انجام می شد. که به دلیل رفاه حال بیماران برای دریافت انسولین و تزریق واکسن کووید 19، تعداد 12 بیمارستان به این تعداد افزوده شد.
وی افزود: با اجرای طرح ثبت اطلاعات بیماران دیابتی با اولویت بیماران تحت درمان با انسولین قلمی در سامانه مدیریت بیماری های نادر از ابتدای خرداد ماه سال 1400، تاکنون برای بیش از 31 هزار بیمار پرونده بیمارستانی تشکیل داده شد. و همچنین 28252 مجوز دریافت انسولین قلمی در 19 بیمارستان، توسط معاونت درمان دانشگاه صادر شده است.
دکتر سعید کریمی با اشاره به اینکه معاونت درمان دانشگاه متولی واحد ستادی دانشگاه در توزیع مناسب خدمات درمانی به بیماران خاص از جمله دیابت است، یادآور شد: برای جلوگیری از رفت و آمد بیماران شهرستانی علاوه بر بیمارستان های داخل شهر تهران، بیمارستان های امام خمینی (ره) شهرستان فیروزکوه، بیمارستان های زعیم و شهدای شهرستان پاکدشت، بیمارستان مفتح ورامین، بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) شهرستان دماوند و شهید ستاری شهرستان قرچک نیز آماده خدمت رسانی به بیماران دیابتی تحت پوشش دانشگاه هستند.
معاون درمان دانشگاه در خاتمه گفت: خانواده بعنوان جامعه یی کوچک نقش مهمی در کنترل فاکتورهای موثر بر سلامت جامعه دارد؛ از این رو خانواده ها باید رعایت پروتکل های بهداشتی را در شرایط اپیدمی بیماری کرونا جدی بگیرند. تا علاوه بر مصون ماندن از عوارض آینده بیماری کرونا بر پایان یافتن به این همه گیری تلاش کنند.
گفتنی است روز سه شنبه 25 آبان ماه مدیریت خدمات بیمارستانی معاونت درمان با همکاری بیمارستان امام حسین (ع)، از پرسنل معاونت درمان دانشگاه جهت انجام آزمایش BSو Hb A1C نمونه خون گرفتند. همچنین مراجعین به این معاونت در طرح غربالگری دیابت با دستگاه گلوکومتر شرکت کردند.