×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/07/10 - 12:35
  • بازدید : 168
  • تعداد بازدید : 167
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

تمهیدات ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در بیمارستان های استان تهران بررسی شد

در نشستی ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در بیمارستان های استان تهران با حضور دکتر لیلا عظیمی مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه بررسی شد

تمهیدات ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در بیمارستان های استان تهران بررسی شد

در نشستی ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در بیمارستان های استان تهران با حضور دکتر لیلا عظیمی مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه بررسی شد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر عظیمی در ابتدا با اشاره به وضعیت بیماری کرونا و واکسیناسیون خانواده کادر درمان و شرایط خاص بیمارستان ها، خاطر نشان کرد: در شرایط بحرانی امروز شاهد افزایش مسائل اجتماعی و به تبع آن افزایش آسیب دیدگان اجتماعی هستیم، که نیازمند ساماندهی و توجه مددکاران اجتماعی در بیمارستان ها به این مساله می باشد.

 

وی ضمن تشکر از تلاش های همکاران مددکاری اجتماعی در تلاش بر رفع نیازهای بیماران و خانواده های ایشان، بر همکاری بهینه بین سازمانی از جمله همکاری موثر بین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان بهزیستی با مددکاری اجتماعی بیمارستان ها بعنوان راهکاری موثر، تاکید کرد.

 

در ادامه شهره سادات میرباقری رئیس اداره مددکاری معاونت درمان شهید بهشتی، موارد خشونت خانگی ( کودک آزاری و... ) بیماران مبتلا به اختلال سایکوتیک، نوزادان مادران مبتلا به سوء مصرف، کودکان کار و خیابان، خودکشی ها و... از گروه های هدف مشترک بین مددکاران اجتماعی بیمارستان ها و اورژانس اجتماعی عنوان کرد.

 

رئیس اداره مددکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان موضوعات مورد چالش از قبیل دریافت دستور قضایی برای بیماران، تحت شمول بیمه در آوردن بیماران مجهول الهویه ارجاع شده از اورژانس اجتماعی، نیاز به گزارش اورژانس اجتماعی در خصوص تعیین تکلیف نگهداری مددجویان ارجاع شده در کلیه بیمارستان ها (دولتی و خصوصی) و .... راهکارهای پیشنهادی را مطرح کرد.

 

 مسئول اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی استان تهران نیز با اشاره به فعال بودن 5 پایگاه مداخله در بحران برای جمعیت بیش از 13 میلیون نفر استان تهران، اظهار داشت: اورژانس اجتماعی با انجام چهار برنامه، 1- مداخله در بحران فردی، خانوادگی و اجتماعی(مرکز اورژانس اجتماعی)، ۲-خط تلفن اورژانس اجتماعی (۱۲۳)، ۳-خدمات سیار اورژانس اجتماعی و پایگاه خدمات اجتماع، حجم بالای مشکلات و بحران های ارجاع شده به اورژانس اجتماعی را پوشش می دهند.

 

سپس دکتر سیار نیز ضمن بیان مشکلات مددکاران اجتماعی در دانشگاه های علوم پزشکی، خاطرنشان کرد: ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی، نیاز به همکاری سازمان بهزیستی برای اصلاح فرایند خدمات مربوط به ساماندهی این بیماران دارد، که تفاهم نامه پیشنهادی به سازمان بهزیستی در خصوص آسیب دیدگان اجتماعی ارسال و در حال پیگیری است.

 

در خاتمه مقرر شد صورتجلسه مربوطه با هماهنگی دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران (شهید بهشتی، تهران و ایران ) و اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی استان تهران برای بهبود ارائه خدمات به آسیب دیدگان اجتماعی تنظیم و راهکارهای مورد بحث به عنوان پیشنهاد در سطح ملی به وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی ارائه شود.

 

گفتنی است نشست مذکور با حضور دکتر ثریا سیار نماینده اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آقای یوسف زاده مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی استان تهران، مسئولین مددکاری اجتماعی دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران و مسئولین مددکاری اجتماعی تعدادی از بیمارستان ها و پایگاه های اورژانس اجتماعی  در معاونت درمان برگزار شد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 108634
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست