×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/05/03 - 11:20
  • بازدید : 2461
  • تعداد بازدید : 202
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

چاپ مقاله پژوهشی در مجله IJHR با عنوان « بررسی وضعیت ثبت خدمات دارای تعرفه در بیماران بستری بیمارستان‏های دولتی تابعه دانشگاه

مقاله « بررسی وضعیت ثبت خدمات دارای تعرفه در بیماران بستری بیمارستان‏های دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1392 « در مجله علمی IJHR توسط معاونت درمان به چاپ رسید.

چاپ مقاله پژوهشی در مجله IJHR با عنوان « بررسی وضعیت ثبت خدمات دارای تعرفه در بیماران بستری بیمارستا

روابط عمومی معاونت درمان: مقاله « بررسی وضعیت ثبت خدمات دارای تعرفه در بیماران بستری بیمارستان‏های دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1392 « در مجله علمی IJHRتوسط معاونت درمان به چاپ رسید.

 

دکتر لیلا عظیمی یکی از مولفین این مقاله عنوان کرد: عدم ثبت خدمات دارای تعرفه در برخی مواقع منجر به از دست دادن منابع مالی بسیاری برای بیمارستان ها شده است،و همین مساله معاونت درمان را برآن داشت تا پژوهشی تحت عنوان مذکور انجام شود؛که حاصل آن مقاله یی با عنوان

Hospital Income Loss due to Incomplete Clinical Documentation: A Survey of Service Items and Potential

Causes in the Iranian Teaching Hospitals  

است که در مجله دانشگاه علوم پزشکی تهران به چاپ رسید.

 

 

دکتر عظیمی با تاکید بر اهمیت موضوع وضعیت ثبت خدمات دارای تعرفه در بیمارستان ها، یکی از مهمترین چالش‏هایی که بیمارستان‏های دولتی با آن مواجه هستند را کمبود منابع درآمدی برشمرد.

 

وی افزود: پرونده پزشكي بيمار بعنوان اولين و مهمترين منبع جمع آوري اطلاعات، نقش مهمی در محاسبه خدماتی است که در بیمارستان ها ارائه می شود ولی در پرونده بیماران جهت دریافت هزینه ثبت نمی شود.

 

دکتر عظیمی خاطرنشان کرد:كليه ارايه دهندگان مراقبت به گونه اي در صدور مدارك پزشكي دخالت دارند، اما نکته‏ ای که باید بدان توجه نمود این است که عدم ثبت صحیح و کامل خدمات از دو جنبه قابل بررسی است، اول ناقص بودن اطلاعات مدارک پزشکی بیماران، که این امر خصوصا در مراجعات بعدی بیماران، جهت انجام امور درمانی کامل‏تر و بهتر، با توجه به وضعیت سلامتی آنان در گذشته اثر سوء دارد، ضمن اینکه ثبت اطلاعات ناقص مشکلاتی را در انجام تحقیقات موثر و کارامد پزشکی ایجاد خواهد کرد، دوم اینکه عدم ثبت صحیح و کامل خدمات، ضررهای مالی را برای بیمارستان‏ها در پی خواهد داشت.

 

وی دلایل قابل بررسی این مشکل را اینگونه مطرح کرد:

 

·        امکان حل مشکل: با توجه به عدم آگاهی مدیران ارشد مراکز درمانی به این مساله و عدم اطلاع از میزان درآمد مغفول واقع شده است.

·        امکان کاهش مشکل: در صورت استفاده از راه حل پیشنهادی و یا راه حل های خلاقانه دیگر یا امکان کاهش این مشکل در مراکز

·        توانایی انجام تحقیق ( تخصصی، پرســنلی، مالی، تــجهیزات و مــواد، نمونه ها ) : توانایی انجام آن از نظر نیروی متخصص و با استفاده از امکانات موجود وجود دارد.

·        نیازها و اولویت های موجود: باتوجه به رویکرد اقتصاد مقاومتی و ضرورت اجرای  شیوه های تجمیع و تشخیص منابع، این طرح جز اولویت ها می باشد.

 

گفتنی است در این پژوهش دکتر مسعود یاوری، دکتر لیلا عظیمی، قاسم خسروآبادی، دکتر مهناز بالادست، شراره سلج محمودی و شیدا وحیدی بعنوان نویسندگان و مجریان حضور داشتند.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 34182
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست