×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/03/18 - 14:19
  • بازدید : 88
  • تعداد بازدید : 81
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین نشست کمیته نظام ارجاع دانشگاهی برگزار شد

دومین جلسه کمیته نظام ارجاع دانشگاهی، روز ‌شنبه ۱۷ خرداد ماه با هدف بررسی اقدامات اجرایی، هماهنگی میان معاونت‌های بهداشت و درمان، و شناسایی چالش‌های موجود در اجرای فرآیند ارجاع برگزار شد.

دومین نشست کمیته نظام ارجاع دانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، این جلسه در پی نامه اخیر وزارت بهداشت و در ادامه پیگیری‌های جلسات قبلی، با حضور اعضای اصلی و مدعو از معاونت بهداشت تشکیل گردید.

 

در  ابتدای نشست ، اقدامات انجام‌شده در هفته گذشته توسط اعضا مرور و گزارش شد، سپس چالش‌ها و مشکلات موجود در مسیر اجرای نظام ارجاع مورد بحث قرار گرفت و اعضای حاضر راهکارهایی برای رفع این موانع ارائه دادند.

 

در ادامه جلسه، سامانه نوبت‌دهی مراکز درمانی مورد بررسی دقیق قرار گرفت. اعضای کمیته به تعیین الزامات و شرایط نوبت‌ها، نحوه پاسخ‌گویی به بیماران ارجاعی و چگونگی مدیریت کنسلی نوبت‌ها پرداختند.

 

دکتر بهرام چوبان، دبیر کمیته نظام ارجاع دانشگاهی، ضمن تأکید بر اولویت‌بخشی به بیماران ارجاعی در بیمارستان‌ها، خواستار افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش تخصصی در مراکز درمانی به منظور ارائه خدمات بهتر به این گروه از بیماران شد.

 

در ادامه، دکتر سیدکاظم شاهزاده فاضلی، مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت معاونت بهداشت، به همراه خانم فاطمه عادلی، نکات مربوط به قوانین، الزامات و شرایط مختلف کنسلی نوبت‌های ارجاعی را مطرح کرده و با مشارکت سایر اعضا، پیشنهاداتی برای ساماندهی فرآیند نوبت‌دهی و تعامل بهتر میان سطوح مختلف ارائه خدمت تدوین کردند.

 

در پایان، پیشنهادهایی جهت ارسال به وزارت بهداشت به‌منظور ارتقای عملکرد نظام ارجاع ارائه گردید که به شرح زیر است:

            •          امکان استعلام بیماران ارجاعی در سامانه استحقاق‌سنجی بیمه‌ها و نشان‌دار شدن بیمار جهت شناسایی آسان در مراحل مختلف پذیرش، ثبت بازخورد و بستری.

            •          اخذ خودکار نوبت مجدد در صورت لغو نوبت توسط بیمارستان و اطلاع‌رسانی به بیمار، یا برگشت خودکار بیمار ارجاعی به سطح یک برای پیگیری و اخذ مجدد نوبت توسط مراکز بهداشتی.

            •          الزام ثبت بازخورد در سامانه و جلوگیری از ارسال نسخه به بیمه‌ها در صورت ناقص بودن این فیلد، و همچنین امکان ثبت خودکار بازخورد از طریق اطلاعات موجود در نسخه پزشک.

 

این جلسه با تأکید بر استمرار جلسات تخصصی، تعامل بین‌بخشی و همکاری با بیمه‌های پایه، به کار خود پایان داد، مقرر شد مصوبات و پیشنهادهای نهایی پس از جمع‌بندی، جهت بررسی و اقدام به وزارت بهداشت ارسال شود.

 

 

  • گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • کد خبر : 157301
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست