×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1404/03/13 - 12:10
  • بازدید : 83
  • تعداد بازدید : 82
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

مدیر پرستاری دانشگاه از بیمارستان های زنجیره ای دماوند بازدید کرد

مدیر پرستاری و کارشناسان مربوطه در تاریخ 7 خردادماه از بیمارستان های زنجیره ای شهرستان دماوند بازدید کردند.

مدیر پرستاری دانشگاه از بیمارستان های زنجیره ای دماوند بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این بازدید وضعیت کادر پرستاری و فرآیندهای حوزه پرستاری در بیمارستان سوم شعبان و حضرت فاطمه (س) دماوند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

 

دو بیمارستان مذکور از 16 ماه پیش در حوزه پرستاری نیز همچون سایر بخش ها، به صورت زنجیره ای اداره می شوند. از جمله اهداف مدیریت زنجیره ای بیمارستان ها، واگذاری اختیارات به صف، پایداری و افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت و ارتقاء رضایتمندی ایشان، ایجاد انگیزه و بهره وری در نیروی انسانی و هم افزایی منابع و امکانات با افزایش کارایی و بهره وری می باشد.

 

طی این بازدید، مدیر پرستاری بیمارستان های دماوند از جمله مزایای مدیریت زنجیره ای در حوزه پرستاری بیمارستان های شهرستان دماوند را به شرح ذیل بیان کرد:  

  •  افزایش بهرهوری نیروی انسانی: از طریق تنظیم شیفتها و انتقال مدیریت شده کادر پرستاری بین دو بیمارستان، بهره وری کادر پرستاری افزایش یافته و از کمبود و یا ازدحام کادر پرستاری در بخش های مختلف جلوگیری می شود.
  •  استفاده مؤثر از تجهیزات پزشکی: تبادل مدیریت شده تجهیزات پزشکی در بین بیمارستان ها، باعث صرفهجویی قابلتوجه در منابع  می شود.
  •  استانداردسازی فرآیندهای پرستاری: یکپارچهسازی دستورالعملها و رویههای پرستاری، منجر به تقویت هماهنگی بین بیمارستان ها و ارتقاء کیفیت مراقبت های پرستاری می شود.
  •  مدیریت بهینه منابع و کاهش هزینهها: فعالیتهای آموزشی، تأمین اقلام مصرفی و برنامهریزی عملیاتی به صورت متمرکز انجام شده و منجر به کاهش هزینه و افزایش اثربخشی اقدامات می شود.

 

بدیهی است چالش ها و موانعی همچون مقاومت بعضی از پرسنل در برابر تغییر، کندی تبادل اطلاعات بدلیل بعضی مشکلات در فناوری اطلاعات و کندی برخی اقدامات بدلیل لزوم هماهنگی با واحدهای اداری دو بیمارستان نیز در این راه وجود داشته که نیاز به صبوری، درایت و همسویی مدیران ارشد بیمارستان ها دارد.

 

یکی از نقاط قوت این مدل مدیریتی، امکان استفاده از نیروهای باتجربه در جایگاههای مؤثرتر و بهره مندی از توانمندیهای علمی و مهارت این افراد در بخش های آرام تر است.
 بدین طریق می توان  از خستگی یا فرسودگی نیروهای باتجربه  کاسته و در عین حال، کیفیت مراقبت در دو بیمارستان را ارتقاء داد.

 

در بخش دوم بازدید، مدیر پرستاری دانشگاه در جمع سرپرستاران بیمارستان های دماوند حضور یافته و در خصوص مسائل روز پرستاری و اقدامات دانشگاهی و وزارتی جهت پیگیری مطالبات کادر پرستاری توضیحاتی داده و به سوالات ایشان پاسخ داد.

 

لازم به ذکر است که مدیران خدمات پرستاری دو بیمارستان زعیم و شهدای پاکدشت نیز در این بازدید حضور داشته و در جریان فرآیند مدیریت یکپارچه در بیمارستان های دماوند قرار گرفته و به ابهامات و سوالات ایشان در این خصوص پاسخ داده شد.

  • گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • کد خبر : 157173
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست