×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/03/25 - 12:57
  • بازدید : 772
  • تعداد بازدید : 115
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

آغاز کارسنجی خدمات مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی کشور

دستورالعمل کارسنجی خدمات مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی کشور با برگزاری یک ویدئو کنفرانس کشوری بصورت رسمی آغاز به کار کرد

آغاز کارسنجی خدمات مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی کشور

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: دستورالعمل کارسنجی خدمات مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی کشور با برگزاری یک ویدئو کنفرانس کشوری بصورت رسمی آغاز به کار کرد.

 

ویدئو کنفرانس کارسنجی خدمات مددکاری اجتماعی با حضور مسئولین معاونت توسعه و اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مسئولین متناظر در 41 دانشگاه علوم پزشکی کشور و 67 مرکز درمانی جنرال و تخصصی  در روز چهارشنبه 21 خرداد ماه برگزار شد.

 

دکتر علی اکبر عابدی معاون توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت در این ویدئو کنفرانس، ضمن تاکید بر اهمیت استاندارد سازی خدمات در مراکز درمانی بر اساس به روزترین متدهای علمی جهان، توجه ویژه به حوزه مددکاری اجتماعی را در نتیجه ارتقا خدمات این حوزه طی سالهای گذشته عنوان کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: این برنامه پس از تشکیل جلسات متعدد کارشناسی در سطح ستاد مابین اداره مددکاری اجتماعی و مسئولین حوزه تشکلیلات معاونت توسعه، با هدف استاندارد سازی نیروی انسانی مددکاری اجتماعی نسبت به تخت های بیمارستانی، تعیین شرح وظایف و چارت تشکیلاتی مددکاری اجتماعی را تدوین و برنامه ریزی شد.

 

دکتر سید محمدحسین جوادی رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت نیز در این ویدئو کنفرانس اعلام کرد: با اجرای این برنامه انتظار می رود ضمن دستیابی به داده های پایه ای از خدمات مددکاری اجتماعی در سیستم بهداشت و درمان کشور، عینی ساختن خدمات مددکاران اجتماعی در ارائه خدمت به سایر بخش ها، زیرساخت های لازم برای تقویت نیروی انسانی متخصص در مراکز درمانی و نیز یکسان سازی شرح وظایف ایجاد شود.

 

شهره السادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه نیز در حاشیه این نشست اظهار داشت: مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش و بیمارستانی در یاسوج پیش از این به مدت یکماه به صورت پایلوت، کارسنجی را اجرا کردند و چالش های موجود در اجرا از جمله عدم لحاظ شدن خدمات مددکاران اجتماعی به بیماران سرپایی، تکمیل سامانه های مرتبط با حوزه مددکاری اجتماعی و برخی از موارد دیگر به وزارت بهداشت جمع آوری و منعکس شد.

 

در خاتمه ویدئو کنفرانس پس از آموزش های عملیاتی فرایند، روش و ابزارهای کارسنجی خدمات به مددکاران اجتماعی، مقرر شد طی6 روز در هفته آخر خرداد و هفته اول تیرماه سال 99 در بیمارستان های منتخب به صورت هماهنگ اجرا شود.

 

گفتنی است سرپرست اداره مددکاری اجتماعی این معاونت، کارشناس مدیریت تحول اداری دانشگاه، مسئولین واحد های مددکاری مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهدای تجریش و لقمان حکیم که پایلوت اجرای این برنامه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر گرفته شده اند، حضور داشتند.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 93188
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست