• تاریخ انتشار : 1396/01/03 - 11:58

بازدید رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور از بیمارستان های طالقانی و مدرس در ایام نوروز

روابط عمومی معاونت درمان: دکتر کولیوند رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور به همراه هیات همراه از بیمارستان های طالقانی و شهید مدرس تهران بازدید کرد.

دکتر کولیوند ضمن دیدار با کارکنان بیمارستان های مذکور و تبریک سال جدید وضعیت عمومی این مراکز درمانی را مورد بررسی قرار داد.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور در بازدید از بخش اورژانس، با عیادت و تبریک سال جدید به بیماران بستری، از نزدیک در جریان ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز به شهروندان قرار گرفت.

گفتنی است این بازدید که در روز پنج شنبه 3 فروردین ماه انجام شد، دکتر هاشمی رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند.

تصویر