• تاریخ انتشار : 1393/03/07 - 09:38

برگزاری جلسه ستاد تحول سلامت با حضور تیم های ارزیابی خدمات هتلینگ سه دانشگاه

روابط عمومی معاونت درمان: ستاد تحول نظام سلامت برای تبیین نحوه اجرای برنامه ارتقای کیفیت هتلینگ در بیمارستان های وابسته به وزارت بهداشت تشکیل جلسه داد.

برگزاری جلسه ستاد تحول سلامت با حضور تیم های ارزیابی خدمات هتلینگ سه دانشگاه

جلسه ستاد تحول نظام سلامت با حضور آقای دکتر رضایی قائم مقام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، خانم دکتر یثرب دوست قائم مقام مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، آقایاندکتر برزگر، دکتر اکبریان و طاهری زاده مسئولین ارزیابی سه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران، آقای سالاری دبیر ستاد طرح تحول معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کارشناسان حاکمیت بالینی، تغذیه، فنی مهندسی و پرستاری هر سه دانشگاه در روز دو شنبه مورخ 5/3/93 در سالن جلسات ستاد مرکزی طرح تحول نظام سلامت استان تهران واقع در طبقه ششم ساختمان حافظ برگزار گردید.

در این جلسه دکتر برزگر ارزیاب ارشد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص نحوه اجرای طرح ارزیابی برنامه هتلینگ گفت: ارزیابی بر هفت محور استوار است که از شش ماهه دوم سال آغاز می گردد و بیمارستان ها بر اساس نتایج ارزیابی ها کارشناسان اعتباربخشی علاوه بر رتبه اعتباربخشی، از نظر کیفیت خدمات هتلینگ دارای سه سطح سه، چهار و پنج ستاره دسته بندی می گردند.

دکتر برزگر درخصوص اقدامات شش ماهه اول گفت: تیم ارزیابی خدمات هتلینگ دانشگاه ها در شش ماهه اول ابتدا چهار محور تجهیزات پزشکی، خدمات رفاهی، سرویس های بهداشتی، فضاهای فیزیکی و نیروی انسانی را بر اساس چک لیست های تهیه شده مورد ارزیابی قرار می دهند؛ تا در ابتدا مشکلات موجود در جهت ارتقاء سطح هتلینگ بیمارستان ها شناسایی و منابع مالی آن در جهت رفع موانع تخصیص داده شود.

در ادامه طاهری زاده ارزیاب ارشد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران ضمن بیان مطالبی پیرامون نحوه تکمیل و تایید چک لیست های تهیه شده درخصوص تشکیل و فعالیت تیم ارزیابان گفت: این تیم ارزیابی از کارشناسان تجهیزات پزشکی، تغذیه، بهداشت محیط، فنی عمرانی، پرستاری و منابع انسانی تشکیل شده است. و می بایست با حضور در بیمارستان ها ابتدا موارد ذکر شده در چک لیست ها را بازدید نمایند تا با جمع آوری اطلاعات دقیق بتوانیم منابع را به خوبی تخصیص دهیم.

ایشان یادآور شدند: در شش ماهه اول چک لیست ها بر اساس اطلاعات کمی تنظیم شده است تا در شش ماهه دوم مباحث کیفی در آن وارد و با جدیت تمام دنبال شود زیرا در سال آینده این امتیاز تاثیر بالایی در تخصیص بودجه های سال آینده بیمارستان ها دارد.

در ادامه درخصوص نحوه برنامه ریزی، تامین نیروهای کارشناس در  تیم های ارزیابی و هماهنگی های لازم در میان سه دانشگاه بحث و تبادل نظر شد و راهکارهای لازم در دستور کار تیم های ارزیابی هر سه دانشگاه قرار گرفت.