• تاریخ انتشار : 1395/10/04 - 08:14

بیمارستان های برتر در جشنواره ارتقاء هتلینگ و پروژه های طرح تحول سلامت معرفی می شوند

جشنواره ارتقاء هتلینگ بیمارستانی و پروژه های طرح تحول سلامت با هدف بررسی و معرفی تلاش های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه اجرای این طرح بزرگ در حوزه درمان، یکشنبه ۵ دی برگزار می شود

جشنواره ارتقاء هتلینگ و پروژه های طرح تحول سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: جشنواره ارتقاء هتلینگ بیمارستانی و پروژه های طرح تحول سلامت با هدف بررسی و معرفی تلاش های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه اجرای این طرح بزرگ در حوزه درمان، یکشنبه ۵دی برگزار می شود.

در این جشنواره دستاوردهای مراکز درمانی در حوزه ارتقاء هتلینگ و پروژه های طرح تحول سلامت بررسی و معرفی می گردد.

در حاشیه این مراسم نیز نمایشگاه دستاوردها و اقدامات مراکز درمانی در حوزه ارتقاء هتلینگ برپا می شود.

ارتقاء هتلینگ بیمارستانی یکی از برنامه های مهم طرح تحول نظام سلامت است که می کوشد محیط استاندارد، آرام و مناسب تری را جهت ادامه درمان بیماران فراهم آورد. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان دانشگاه پیشرو در اجرای طرح تحول نظام سلامت، از ابتدا این موضوع را در دستور کار خود قرار داد و با حمایت و همیاری مراکز درمانی تحت پوشش خود اقدامات بسیار مناسبی را به اجرا درآورده است.

در این جشنواره ضمن مرور دستاوردهای سه سال گذشته، از بیمارستان های برتر تقدیر می شود.

شایان ذکر است این جشنواره، یکشنبه ۵دی ماه از ساعت ۹صبح در تالار امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.