×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/08/06 - 10:46
  • بازدید : 1241
  • تعداد بازدید : 24
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
به نقل از روابط عمومی دانشگاه:

تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گردهمایی پدافند غیر عامل در نظام سلامت

در مراسم گردهمايي پدافند غيرعامل در نظام سلامت كه صبح امروزپنجم آبان ماه در تالار امام علی(ع) دانشگاه علوم پزشکی شهيدبهشتي برگزار شد،با اهدای لوح سپاس از خدمات ارزشمند رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کمیته پدافند غیرعامل قدردانی شد.

تقدیر از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گردهمایی پدافند غیر عامل در نظام سلامت

معاونت درمان به نقل از روابط عمومی دانشگاه: در مراسم گردهمايي پدافند غيرعامل در نظام سلامت كه صبح امروزپنجم آبان ماه در تالار امام علی(ع) دانشگاه علوم پزشکی شهيدبهشتي برگزار شد،با اهدای لوح سپاس از خدمات ارزشمند رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در کمیته پدافند غیرعامل قدردانی شد.

 

بنا بر این گزارش سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور و دکتر محمد آقاجانی معاون درمان وزارت بهداشت و رییس کمیته پدافند غیرعامل با اهدای لوح تقدیر در این مراسم از خدمات ارزنده دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قدردانی کردند.

 

متن تقدیرنامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر علی اصغر پیوندی، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی

در راستای تحقق فرامین و رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مورد اهمیت پدافند غیرعامل برای پایدار سازی و ایمن سازی زیرساختهای میهن عزیزمان در برابر تهدیدات، لازم می دانیم از تلاش و فعالیت های جنابعالی در کمیته پدافند غیرعامل تشکر نماییم. امید است در سایه مجاهدت، وفاق و همدلی همه عناصر شاهد رشد و بالندگی پدافند غیرعامل در همه عرصه ها باشیم. توفیق شما را در سایه عنایت حضرت بقیه الله الاعظم ارواح العالمین له الفذا از درگاه خداوند سبحان مسئلت می نماییم.

 

گفتني است اين مراسم با حضور سردار غلامرضا جلالي رئيس سازمان پدافند غيرعامل، مهندس نجار مديريت بحران كشور، دكتر آقاجاني رئيس كميته پدافند غيرعامل و جمعی از مسوولان  برگزار شد.

 

استفاده از پدافند غيرعامل منجر به كاهش نقاط آسيب‌پذير در كشور مي‌شود

در این مراسم دکتر آقاجانی رییس کمیته پدافند غیرعامل با بیان این که تجارب در جنگ‌هاي گذشته تاريخ بشر، اهميت حياتي پديده دفاع غيرعامل را آشكار و ثابت مي‌كند، گفت: وقوع عوارض ناشي  از بلاياي طبيعي از يك طرف و پيچيده شدن جنگ‌ها و به كارگيري علوم و فناوري در جنگ‌هاي نوين، چهره متفاوتي از مديريت بلايا و پدافند غيرعامل را ايجاب كرده است.

 

وی با اشاره به تفاوت‌هاي بنيادي بحران‌هاي جنگ‌ها با ديگر بحران‌هاي طبيعي و غيرطبيعي افزود: ايجاد تحريم‌هاي همه جانبه، وجود سلاح‌هاي پيشرفته روزافزون، شكننده بودن هر نوع مقاوم‌سازي و عدم وجود نيروهاي كمكي و تجهيزات از سوي كشورهاي همسايه از تفاوت‌هاي بحران جنگي با بحران‌هاي طبيعي و غيرطبيعي است.

 

رئيس كميته پدافند غيرعامل با بيان اينكه استفاده از پدافند غيرعامل يك راه كار اصلي دفاعي براي كاهش آسيب‌پذيري به زيرساخت‌هاي حياتي است، افزود: كشورهايي كه توسعه پدافند غيرعامل را به عنوان يك سياست دفاعي مستمر در دستور كار خود قرار مي‌دهند هيچوقت در برابر  تهديد كشورهاي ديگر قرار نمي‌گيرند.

 

به گفته دكتر آقاجاني پدافند غيرعامل مي‌تواند در كليه سطوح مديريتي، مهندسي و فني آموزش داده شده و توسعه يابد.

 

وي همچنين با بيان اينكه پيشرفت‌هاي علمي موجب توسعه سلاح‌هاي كشتار جمعي جديدتري در حوزه NBC(آسیب شناسی پدافند غیر عامل در برابر اقدامات) شده است، گفت: در اين حالت احتمال به كارگيري گسترده‌تر از اين عوامل در جنگ‌هاي آينده و حتي به طور پنهان بر عليه زيرساخت‌هاي استراتژي يك كشور وجود دارد كه ضروري است جهت مقابله با پيامدهاي ناشي از اين جنگ‌ها مديريت پدافند غيرعامل در نظام سلامت دائماً در حال پوياشدن باشد.

 

دكتر آقاجاني افزود: از آنجا كه حياتي‌ترين منبع هركشور منابع انساني است،بنابراین حفظ سلامت جسم و روح انسان‌هاي آن جامعه از مهمترين راهبردهاي هر كشور است.

 

رئيس كميته پدافند غيرعامل در ادامه با بيان اينكه وزارت بهداشت به عنوان متولي اصلي سلامت كشور وظيفه تدوين سياست‌ها، راهكارها و دستورالعمل‌ها براي پيشگيري، آمادگي و پاسخ به مشكلات سلامتي را دارد، گفت: درخصوص بلايا و مشكلات سلامتي ناشي از آن بالاترين متولي در كشور ايران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و ساختارهاي منسجمي در اين وزارتخانه براي پاسخ، آمادگي و جبران آسيب‌هاي ناشي از اين بيماري‌ها وجود دارد.

 

معاون درمان در ادامه ضمن اشاره به تشكيل كميته پدافند غيرعامل در سال 85 رسالت اين كميته را حفظ زيرساخت‌ها و شريان‌هاي حياتي بيان كرد و گفت: سازماندهي و هدايت جريان‌سازي از وظايف اين كميته و فوق‌العاده داراي اهميت است.

 

دكتر آقاجاني، گسترش فرهنگ و توليد علم در پدافند غيرعامل در حوزه سلامت را از اهداف و مقاصد پدافند غيرعامل بيان كرد و گفت: باز مهندسي و نومهندسي منابع فيزيكي و ادغام فرايندهاي پدافند از ديگر اهداف پدافند غيرعامل در نظام سلامت كشور است.

 

وي همچنين تدوين برنامه‌هاي آموزشي و كارگاهي، مانورهاي متعدد، تشكيل كميته آيين‌نامه‌هاي فني، تعامل با سازمان انرژي اتمي درخصوص حوادث هسته‌اي، تشكيل كميته كارشناسي براي ساخت و راه‌اندازي آزمايشگاه با سطح ايمني و زيستي بالا را از اقدامات صورت گرفته در حوزه پدافند غيرعامل در نظام سلامت بيان كرد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 24976
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست