جلسه طرح تحول نظام سلامت با حضور وزیر بهداشت برگزار گردید

جلسه طرح تحول نظام سلامت با حضور وزیر بهداشت برگزار گردید

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه طرح تحول نظام سلامت با حضور دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، قائم مقام ایشان و معاونین وزارت بهداشت، روسای سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران، جمعی از مدیران ستادی وزارت بهداشت، معاونین درمان ، غذا ودارو و توسعه مدیریت و منابع سه دانشگاه علوم پزشکی استان تهران در روز شنبه مورخ 20/2/93 در سالن جلسات ستاد مرکزی طرح تحول سلامت استان تهران واقع در طبقه ششم ساختمان حافظ تشکیل جلسه داد.

برگزاری جلسه « نحوه تدوین نقشه پیشنهادی جامع ارجاع در سطح مراکز درمانی بین دانشگاهی» در ستاد تحول نظام سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه نحوه تدوین نقشه پیشنهادی جامع ارجاع در مراکز درمانی بین دانشگاهی » با حضور دکتر یاوری معاون درمان و مدیران ستادی عضو تحول نظام سلامت در معاونت در ساعت 10 صبح روز جمعه مورخ 19/2/93 در سالن جلسات ستاد طرح معاونت برگزار گردید.

برگزاری جلسه تدوین فرم ارجاع بیماران در سطح مراکز درمانی تابعه دانشگاه شهید بهشتی در طرح تحول نظام سلامت

روابط عمومی معاونت درمان: جلسه « تدوین فرم ارجاع بیماران در سطح مراکز درمانی تابعه دانشگاه شهید بهشتی» با حضور دکتر یاوری معاون درمان، دکتر پیریایی مدیر برنامه ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه، چندی تن از روسا و مدیران مراکز درمانی تابعه دانشگاه و مدیران ستادی عضو تحول سلامت معاونت درمان در ساعت 9 صبح روز جمعه مورخ 19/2/93 در سالن جلسات ستاد تحول سلامت واقع در معاونت درمان تشکیل گردید.

بازدید ریاست دانشگاه و معاونان از روند اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان شهدای تجریش

روابط عمومی معاونت درمان :در چهارمین روز از آغاز اجرای طرح تحول سلامت، دکتر پیوندی ریاست دانشگاه به همراه دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو و دکتر یاوری معاون درمان از مرکز پزشکی آموزشی درمانی شهدای تجریش بعنوان یکی از مجریان طرح تحول سلامت در دانشگاه بازدید کردند.

بازدید معاونان درمان و غذا و داروی دانشگاه از روند اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستان اختر

روابط عمومی معاونت درمان:در چهارمین روز از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت؛ دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو و دکتر یاوری معاون درمان و رئیس ستاد طرح تحول از بیمارستان اختر بعنوان یکی از مجریان طرح تحول سلامت در دانشگاه بازدید کردند.

برگزاری نشست کمیته ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان در سومین روز اجرای طرح تحول

روابط عمومی معاونت درمان :کمیته ستاد تحول نظام سلامت معاونت درمان در عصر سومین روز از آغاز اجرای طرح تحول با حضور دکتر یاوری معاون درمان و کلیه اعضای ستاد برگزار شد

بازدید معاون درمان دانشگاه از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان 15 خرداد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه:

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: در سومین روز از اجرای طرح تحول نظام سلامت؛ دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی 15 خرداد بازدید کرد.

بازدید معاونان درمان و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان آیت ا... طالقانی
روابط عمومی معاونت درمان به نقل از روابط عمومی دانشگاه:

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: در سومین روز از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت؛ دکتر ایزدی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و دکتر یاوری معاون درمان دانشگاه و رئیس ستاد طرح تحول نظام سلامت از بیمارستان آیت ا... طالقانی بازدید کردند.

تشکیل ستاد مرکزی طرح تحول سلامت استان تهران در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان: با آغاز طرح تحول نظام سلامت، ستاد مرکزی کل استان تهران با حضور نمایندگان سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی در معاونت درمان شهید بهشتی دایر گردید.