×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/02/18 - 09:00
  • بازدید : 1299
  • تعداد بازدید : 37
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

مردم در مراجعه به مراکز درمانی هوشیار باشند / لیپوساکشن در مطب ممنوع است

بدنبال بروز حوادث دلخراش ناشی از انجام اقدامات درمانی در شرایط غیراستاندارد یا توسط افراد فاقد صلاحیت، روابط عمومی معاونت درمان به منظور افزایش آگاهی همشهریان از بروز خطراتی که برخی اقدامات درمانی دارند و همچنین نکاتی که باید در انجام و مراجعه به مراکز درمانی خصوصا مطب ها بدانند، با سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفتگو کرد

مردم در مراجعه به مراکز درمانی هوشیار باشند / لیپوساکشن در مطب ممنوع است

روابط عمومی معاونت درمان: بدنبال بروز حوادث دلخراش ناشی از انجام اقدامات درمانی در شرایط غیراستاندارد یا توسط افراد فاقد صلاحیت، روابط عمومی معاونت درمان به منظور افزایش آگاهی همشهریان از بروز خطراتی که برخی اقدامات درمانی دارند و همچنین نکاتی که باید در انجام و مراجعه به مراکز درمانی خصوصا مطب ها بدانند، با دکتر فرنوش داوری سرپرست مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفتگو کرد.

 

دکتر داوری ، با بیان اینکه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر فعالیت بیش از 8000 مطب، 400 درمانگاه، 40 مرکز جراحی محدودو 1800 موسسه پیراپزشکی و جمعیتی بالغ بر 5 میلیون و پانصد هزار نفر نظارت می‌کند، اظهار کرد: معاونت درمان با تربیت کارشناسان نظارتی در حوزه درمان تمام تلاش خود را در بازدید از مراکز درمانی و پیگیری شکایات مردمی انجام می دهد، ولی آگاهی و هوشیاری مردم عزیز در کاهش صدمات موثر خواهد بود.

 

 مدیریت نظارت و اعتباربخشی درخصوص اقدامات درمانی مجاز در مطب ها، یادآور شد: پزشکان به تناسب آموزش ها و مدارک تخصصی کسب شده، با بهره گیری از تجهیزات پزشکی دارای مجوز در شرایط استاندارد، مجاز به معاینه و مداوای بیماران هستند. بطور کلی اقداماتی که نیاز به بیهوشی عمومی یا آرامبخشی دارد و همچنین اعمال جراحی پرخطر، در مطب قابل انجام نیست.

 

دکتر داوری با اشاره به افزایش تمایل مردم به اقدامات زیبایی گفت: پیشرفت تکنولوژی و افزایش سطح سواد در جامعه موجب شده است تا یادگیری استفاده از تجهیزات پزشکی آسان شود. همچنین به دلیل درآمد مناسب در این حوزه افراد سودجو به این سمت کشیده می شوند. و بدلیل افزایش درخواست ها، شکایت نیز در این زمینه زیاد است. مردم باید قبل از مراجعه به مراکز درمانی خصوصا مراکز ارائه دهنده خدمات زیبایی، از مجاز بودن مرکز و فعالیت پزشک واجد صلاحیت در آن محل مطمئن شوند.  همچنین حضور پزشک قبل و حین انجام اقدام درمانی تهاجمی بر بالین بیمار الزامی است.

 

مدیریت نظارت و اعتباربخشی افزود: نصب تابلو مرکز درمانی در بیرون ساختمان و  نصب پروانه مطب پزشک در محل مناسب و در معرض دید مراجعین در داخل فضای درمانی یک ضرورت و بهترین راه برای آگاهی مراجعین است. نکته دیگر اینکه، کلیه افرادی که به عنوان دستیار، پرستار، بهیار، پزشکیار و عناوینی از این قبیل با پزشک همکاری می‌کنند، موظف به دریافت مجوزهای قانونی بوده و مدارک آنان نیز باید در معرض دید مراجعین قرار گیرد.

 

وی، یادآور شد: مردم باید بدانند که اعمالی مانند لیپوساکشن، جراحی پلاستیک بینی، کاشت مو و سایر اعمال مشابه ضروری است در بیمارستان یا مراکز مجاز انجام شود، و اقدام به این اعمال بدلیل به خطر افتادن سلامت بیمار در مطب خلاف قوانین مصوب بوده و از جایگاه قانونی برخوردار نیست.

 

مدیریت نظارت و اعتباربخشی دانشگاه، از پزشکان و پیراپزشکان خواست، تا در زمان راه اندازی مطب و یا فعالیت در مراکز درمانی، اطلاعات و دستورالعمل ها را از معاونت درمان دریافت و نسبت به آنها آگاهی پیدا کنند.

 

 دکتر داوری در خاتمه با بیان اینکه سامانه‌های متعددی از سوی وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی برای آگاه‌سازی عموم ارایه شده است، گفت: سامانه‌های ۱۵۹۰، ۱۹۰و ۱۶۹۰به مردم معرفی شده است، ولی از همکاران حوزه درمان بویژه پزشکان درخواست می‌کنیم قبل از فعالیت در هر موسسه درمانی و همچنین قبل از تاسیس هر مرکز درمانی با مراجعه به کارشناسان معاونت درمان، قوانین و اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 77377
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست