• تاریخ انتشار : 1396/02/19 - 15:42

بررسی وضعیت ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی دانشگاه در اولین جلسه هیات ممیزه دانشگاه

اولین جلسه هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی بهشتی با حضور دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در صبح روز سه شنبه 19 اردیبهشت ماه تشکیل شد

روابط عمومی معاونت درمان: اولین جلسه هیات ممیزه دانشگاه علوم پزشکی بهشتی با حضور ریاست دانشگاه در صبح روز سه شنبه 19  اردیبهشت ماه  تشکیل شد.

در این نشست که کلیه اعضای هیات ممیزه دانشگاه حضور داشتند، پیرامون پرونده های ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی دانشگاه که توسط دکتر وحیدی دبیر این هیات مطرح شد، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است نتایج جلسه مذکور ظرف دو هفته از تاریخ برگزاری از طریق وب سایت دانشگاه به آدرس www.sbmu.ac.ir اعلام می شود.

تصویر