• تاریخ انتشار : 1398/08/26 - 11:34
در حاشیه دوره تربیت مربی کلاس های « آمادگی برای زایمان» :

برگزاری دوره های آموزشی رایگان برای 6800 مادر باردار در شش ماهه نخست سال 98

با راه اندازی 107 اتاق LDR زایمانی، بهینه سازی فضاهای زایمانی، تشکیل کارگروه های فرهنگی در بیمارستان ها، تقویت کلاس های رایگان آمادگی برای زایمان در 41 مرکز بیمارستانی بیش از 6800 مادر باردار در 6 ماهه اول 98 از خدمات آموزشی بهره مند شدند

برگزاری دوره های آموزشی رایگان برای 6800 مادر باردار در شش ماهه نخست سال 98

روابط عمومی معاونت درمان شهید بهشتی: اداره مامایی معاونت درمان با همکاری استادان هیات علمی گروه مامایی دانشگاه اقدام به برگزاری کارگاه سه روزه تربیت مربی کلاس های آمادگی برای زایمان کرد.

محبوبه عقیقی رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه در حاشیه این دوره با تاکید بر نقش آموزش بعنوان یک ابزار کارآمد در فرهنگ سازی های اجتماعی گفت: با اجرای برنامه ترویج زایمان دوره های آموزشی برای آمادگی مادران باردار با هدف گسترش فرهنگ زایمان طبیعی در ارتقاء سطح سلامت مادران و نوزادان جامعه در دستور کار این اداره قرار گرفت.

رئیس اداره مامایی افزود: زمینه فرهنگی و اجتماعی خانواده و انتقال اطلاعات برای کاهش ترس و اضطراب از زایمان، آموزش ترفندهای کاهش عوارض و درد های ناشی از این دوره، از عوامل موثر در تسهیل موفقیت پذیرش بارداری و ترویج زایمان طبیعی می باشد.

وی اظهار داشت: با راه اندازی 107 اتاق LDRزایمانی، بهینه سازی فضاهای زایمانی، تشکیل کارگروه های فرهنگی در بیمارستان ها، تقویت کلاس های رایگان آمادگی برای زایمان در 41 مرکز بیمارستانی بیش از 6800 مادر باردار در 6 ماهه اول 98 از خدمات آموزشی بهره مند شدند.

عقیقی با اشاره به تلاش همکاران و حمایت های معاونین درمان در طول 5 سال گذشته، خاطرنشان کرد: آمار سزارین در بیمارستان های دولتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از 76.35 درصد در سال 92، در شش ماهه اول سال 98، به 68.96 درصد (  7.5 درصد) کاهش یافت. همچنین در بیمارستان های خصوصی از 95.73 به 79.63 درصد رسیده  که  16.1درصد در تاریخ مذکور کاهش داشته است.

رئیس اداره مامایی درخصوص توانمندسازی کادر مامایی گفت: یقینا اهداف هر سازمانی با وجود پرسنل توانمند قابل تحقق است. به همین منظور با همکاری استادان گروه زنان و نوزادان دانشگاه دوره های آموزشی ترومبوآمبولی، پره اکلامپسی، شیرمادر، سوء مصرف مواد در مادران باردار، مهارت آموزی زایمان طبیعی، HBB، EPIQ، مراقبت های بالینی نوزاد مبتنی بر شواهد برای کادر مامایی برنامه ریزی و برگزار می شود.

گفتنی است دوره سه روزه تربیت مربی مذکور با حضور 30 نفر از مربیان کلاس های آمادگی برای زایمان شاغل در مراکز دانشگاهی در بیمارستان لقمان حکیم برگزار شد.