×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/04/07 - 15:30
  • بازدید : 1594
  • تعداد بازدید : 73
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

شهید آیت الله بهشتی، راست قامت مظلوم تاریخ: «ایران کشور عاشقان است»

هفتم تیرماه بهانه ای است برای عزت و بالیدن به قهرمانانی که مظلومانه ایستادند و در راه حق و سرافرازی میهن اسلامی عاشقانه، جاودان شدند. حالا دانشگاهیان علوم پزشکی «شهید بهشتی»، سنگرنشینان راه آن سید مظلوم هستند که راه او را فراموش نخواهند کرد

شهید آیت الله بهشتی، راست قامت مظلوم تاریخ: «ایران کشور عاشقان است»

معاونت درمان: هفتم تیرماه بهانه ای است برای عزت و بالیدن به قهرمانانی که مظلومانه ایستادند و در راه حق و سرافرازی میهن اسلامی عاشقانه، جاودان شدند. حالا دانشگاهیان علوم پزشکی «شهید بهشتی»، سنگرنشینان راه آن سید مظلوم هستند که راه او را فراموش نخواهند کرد.

 

او که خود را "شیفتگان خدمت نه تشنگان قدرت" معرفی کرده است، جان خود را نیز در همین راه خالصانه اهدا کرد تا بدانیم که لذت خدمت را حتی با شیرینی قدرت نمی توان درک کرد و اینجاست که باید با خدمت صادقانه، حلاوت زندگی را به معنا نشست.

 

شهید "محمد حسینی ‌بهشتی" در دوم آبان ۱۳۰۷ در شهر اصفهان، در خانواده ای مذهبی در محله لومبان متولد شد و از سن چهار سالگی تحصیلات خود را در یك مكتب خانه آغاز كرد و در اندک زمانی، خواندن، نوشتن و قرائت قرآن را فرا گرفت و پس از طی مقاطع تحصیلی، در سال ۱۳۲۱ وارد حوزه علمیه شد.

 

وی در سال ۱۳۲۵ به قم رفت و در کنار تحصیل علوم دینی در سال ۱۳۲۷ موفق به دریافت دیپلم ادبی در امتحانات متفرقه شد و پس از ورود به دانشکده الهیات، در سال ۱۳۳۰ مدرک تحصیلی خود را در درجه لیسانس دریافت کرد.

 

این شهید والا مقام در سال ۱۳۲۹ و ۱۳۳۰ كه تهران بود، مقارن با اوج مبارزات سیاسی و اجتماعی نهضت ملی نفت به رهبری مرحوم آیت‌الله كاشانی و مرحوم دكتر مصدق و به صورت یك جوان مصمم و مشتاق در تظاهرات و اجتماعات و میتینگ‌ها شركت می‌كرد.

 

وی در سال‌های ۱۳۳۵ تا ۱۳۳۸ دوره دكتری فلسفه و معقول را در دانشكده الهیات گذراند و سپس با شرکت فعال در مبارزات سال های ۴۱ و ۴۲، از سوی ساواک مجبور به عزیمت از شهر قم به تهران شد.

 

این شهید راست قامت تاریخ به پیشنهاد و درخواست آیت الله حائری رحمة الله علیه و آیت الله میلانی رحمة الله علیه به هامبورگ عزیمت و سرپرستی مسجد و تشکل مذهبی جوانان آن شهر را عهده دار شد و به فعالیت های عمیق دینی و فرهنگی پرداخت و در این مدت، سفرهایی را نیز به عربستان، سوریه، لبنان، ترکیه و عراق به منظور دیدار با حضرت امام خمینی رحمة الله علیه انجام داد.

 

وی سرانجام در سال ۱۳۴۹ به ایران بازگشت و به فعالیت های فرهنگی و سیاسی روی آورد و اقداماتی از جمله راه اندازی حزب جمهوری اسلامی، تلاش در راستای تدوین قانون اساسی، وزارت دادگستری و ریاست دیوان عالی کشور را بر عهده گرفت.

 

وی در شامگاه هفتم تیرماه سال ۱۳۶۰ در حین سخنرانی در تالار حزب جمهوری اسلامی بر اثر انفجار ساختمان این حزب به دست منافقان کوردل به همراه کاروان ۷۲ نفره خود به خیل عظیم شهدا پیوست.

 

معمار کبیر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت شهادت شهید مظلوم بهشتی فرمودند: "ملت ایران در این فاجعه ۷۲ تن بی گناه به عدد شهدای کربلا را از دست داد".

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره "شهید بهشتی" نیز فرمودند: "شهيد بهشتي" مجموعه‏اي از خصلتهاي پسنديده و نيك بود و من شخصاً خودم تابه حال فردي مثل آقاي بهشتي در گذشته و در حال نديده‏ام، شهادت آقاي بهشتي واقعاً مكمل شخصيت ايشان بود و مرگ طبيعي مسلماً براي ايشان ناچيز بود.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 48196
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست