• تاریخ انتشار : 1399/02/07 - 14:22
روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

برگزاری وبینار آموزشی با عنوان « چالش های پرستاری در بیماران مشکوک و قطعی کووید 19 »

روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: وبینار آموزشی با عنوان « چالش های پرستاری در بیماران مشکوک و قطعی کووید 19 » در روز سه شنبه 9 اردیبهشت ماه سال جاری از ساعت 15 الی 17 برگزار می شود.

گروه های هدف در این وبینار فارغ التحصیلان مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های پرستاری، مامایی، هوشبری و اتاق عمل می باشند.

دکتر داوود یادگاری نیا و دکتر شروین شکوهی متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری و فروغ مولا سرپرست مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان مدرسین در این وبینار حضور دارند.

علاقه مندان به شرکت در این سمینار مجازی می توانند از این آدرس http://meeting.sbmu.ac.ir/education   ثبت نام و وارد شوند.