• تاریخ انتشار : 1402/07/07 - 17:49
رئیس ستاد اجرایی انتخابات نظام پرستاری :

افزایش مشارکت در ششمین انتخابات نظام پرستاری نسبت به سال گذشته

ششمین انتخابات نظام پرستاری

رییس ستاد اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران از افزایش مشارکت در ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری استان تهران نسبت به دوره‌ قبل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی رئیس ستاد اجرایی با همراهی دکتر رضا زندی معاون درمان و نایب رئیس ستاد اجرایی انتخابات، با حضور در برخی بیمارستان‌ ها از نزدیک در جریان فرایند انتخابات قرار گرفت.

دکتر علیرضا زالی در بازدیدهای میدانی از برخی محل‌ های برگزاری انتخابات، در گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: انتخابات هیئت مدیره‌ های نظام پرستاری استان تهران امروز جمعه هفتم مهرماه از صبح تا ساعت ۲۰ امروز ادامه دارد، و تا ساعت ۳۰ و ۱۵ دقیقه بعد از ظهر در محل‌ های انتخابی تعداد ۳ هزار ۲۶۸ رای ثبت شده است.

رییس ستاد اجرایی ششمین انتخابات نظام پرستاری استان تهران گفت: با توجه به اینکه در دوره‌ قبل حدود ۱۶۰۰ نفر در انتخابات شرکت کردند، به نظر می‌ رسد تا این لحظه با افزایش صد درصدی مشارکت در انتخابات رو‌ به‌ رو هستیم.

دکتر زالی گفت: خوشبختانه تجربه سنوات گذشته کمک شایانی به عوامل اجرایی کرده تا برای انجام مناسب و بهینه انتخابات اقدامات لازم را انجام دهند.

وی افزود: اقداماتی از قبیل طراحی و آرایش صندوق‌ ها، حفاظت از آرا و مسائل لجستیکی به خوبی انجام شده است.

دکتر زالی با بیان اینکه تعداد صندوق‌ های انتخاباتی در استان تهران نسبت به دوره قبل دوبرابر شده است، افزود: ۲۴ صندوق ثابت در بیمارستان‌ ها و ۲۱ صندوق شناور برای انتخابات فعال هستند.

به گفته دکتر زالی تا ساعت۱۵ و ۳۰ دقیقه ۱۱۴۸ رای در صندوق‌ های سیار، ۱۸۲۲ رای در صندوق‌ های ثابت و ۲۹۸ رای در شهرستان‌ های اسلامشهر، شهریار و ری ثبت شده است.

دکتر زالی ادامه داد: تلاش شد بیمارستان‌ ها برای سهولت کادر محترم پرستاری، بر اساس توزیع جغرافیایی انتخاب شوند تا آرایش صندوق‌ ها حداکثر پوشش را در استان داشته باشد.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌ صندوق‌ های شناور گفت: در بیمارستان‌ هاییکه فاقد صندوق ثابت بوده‌ اند، طبق زمانبندی که از قبل صورت گرفت، صندوق‌ های شناور مستقر شدند.

رییس ستاد اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران ادامه داد: خوشبختانه امسال با رشد قریب به صد در صدی نامزدهای انتخابات نظام پرستاری نیز روبه‌ رو بوده‌ ایم.

وی نحوه برگزاری انتخابات را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه نظم خوبی در بیمارستان‌ هاییکه صندوق رای در آن‌ ها مستقر است، حاکم است.

دکتر علیرضا زالی پس از حضور در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گفت و گو با عوامل اجرایی ستاد اجرایی ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره‌ های نظام پرستاری استان تهران، از شش حوزه انتخاباتی از جمله بیمارستان‌ های شرکت نفت تهران، لقمان حکیم، امام خمینی (ره)، حضرت رسول اکرم (ص)، میلاد و آتیه بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند برگزاری انتخابات قرار گرفت.

این بازدیدها با حضور دکتر رضا زندی معاون درمان، دکتر ناصر خرمی مدیر حراست، مژگان کریمی مدیر روابط عمومی و دکتر سید محمداسماعیل فضل هاشمی معاون فنی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت.

گفتنی است معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجری برگزاری ششمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان تهران است.

• گروه خبری : انتخابات نظام پرستاری
  • کد خبر : 132068

تصویر

ششمین انتخابات نظام پرستاری ششمین انتخابات نظام پرستاری ششمین انتخابات نظام پرستاری ششمین انتخابات نظام پرستاری ششمین انتخابات نظام پرستاری