اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

• تاریخ انتشار : 1402/07/07 - 03:37
  • تعداد بازدیدکننده : 240

برگزاری ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره‌های نظام پرستاری

ششمین دوره انتخابات هیئت مدیر‌ه‌های نظام پرستاری کشور جمعه هفتم مهرماه 1402 برگزار می‌شود

برگزاری ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره‌های نظام پرستاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: ششمین دوره انتخابات هیئت مدیر‌ ه‌ های نظام پرستاری کشور جمعه هفتم مهرماه از ساعت ۸ صبح تا ۷ بعدازظهر برگزار می‌ شود.

وی گفت: در این انتخابات کادر پرستاری (شامل پرستار، ‌ بهیار، کاردان/کارشناس اتاق عمل و هوشبری، کاردان/کارشناس فوریت‌ های پزشکی و پرستار دندانپزشکی) که عضو نظام پرستاری هستند با همراه داشتن کارت نظام پرستاری خود می‌ توانند شرکت کنند.

به گفته وی برای رای‌ دهندگان صرفا ارایه کارت عضویت در سازمان با هر سابقه‌ ای قابل قبول است و نیاز به تاریخ روز ندارد.

فروغ مولا خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان ستاد اجرایی انتخابات نظام پرستاری استان تهران، تاکنون پنج دوره از این انتخابات را در استان تهران برگزار کرده و هم اکنون نیز در حال تهیه مقدمات اجرایی ششمین دوره انتخابات است.

به گفته مدیر پرستاری دانشگاه، ششمین دوره انتخابات هیئت مدیره‌ های نظام پرستاری استان تهران در سه حوزه انتخابیه شهرهای تهران، ‌ اسلامشهر، ‌ شهریار و شهرری برگزار می‌ شود.

وی با اشاره به استقبال فعالان حوزه پرستاری در مرحله ثبت‌ نام نامزدهای هیئت مدیره نظام پرستاری شهر تهران یادآور شد که در این دوره تعداد نامزدهایی که ثبت نام کرده‌ اند نسبت به دوره پنجم (سال ۱۳۹۸.۷۰ درصد افزایش داشته است.

مدیر پرستاری دانشگاه در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد که در اجرای این دوره از انتخابات، برنامه‌ ریزی صندوق‌ های رای به گونه‌ ای خواهد بود که مشارکت حداکثری کادر پرستاری در انتخابات را داشته باشیم.

• گروه خبری : انتخابات نظام پرستاری
  • گروه خبری : 132062