×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1395/05/02 - 15:02
  • بازدید : 893
  • تعداد بازدید : 71
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

برگزاری جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور دکتر پیوندی رییس و معاونین دانشگاه/نظارت بر بخش اورژانس، ارتقاء ایمنی بیمار و افزایش کادر پرستاری در الویت کاری بیمارستانها قرار می گیرد

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه، دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رحمانی معاون درمان، دکتر صدوقی معاون آموزشی، روسا و مدیران بیمارستانهای تابعه شنبه دوم مردادماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

برگزاری جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور دکتر پیوندی رییس و معاونین دانشگاه

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه، دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رحمانی معاون درمان، دکتر صدوقی معاون آموزشی، روسا و مدیران بیمارستانهای تابعه شنبه دوم مرداد ماه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.

 

 دکترپیوندی رییس دانشگاه در این جلسه اقداماتی نظیر بازسازی بیش از 41 هزارمترمربع از فضای درمانی در سال 93 و 94 ، ویزیت سالیانه 200 هزار بیمار،100 هزار مورد جراحی، افزایش تخت های ویژه و ... را از جمله دستاوردهای ارزنده معاونت درمان در سال گذشته دانست و تلاش تمامی اجزای  دانشگاه را در این حوزه و حوزه های مختلف ارزشمند و قابل تقدیر ذکر کرد.

 

دکتر پیوندی در ادامه سخنان خود تلاش تمامی اجزای دانشگاه را به منظور اجرای هرچه بهتر طرح تحول نظام سلامت، که با تلاشهای دولت، وزارت بهداشت و دانشگاه درمسیر مطلوبی قرار گرفته است، بیش از پیش خواستار شد.

 

 رییس دانشگاه با تاکید بر این که روسای بیمارستانها باید نظارت بر بخش اورژانس را در اولویت کاری خود قرار دهند؛ اهتمام بیشتر به وضعیت اورژانس ها، بازدید روزانه و رسیدگی به مسایل بیماران اورژانسی را در بهبود شرایط اورژانس ها موثر دانست و با توجه به اهمیت نقش اورژانسها؛ بسترسازی مناسب برای ایجاد و افزایش انگیزه کارکنان این بخشها را لازم و ضروری برشمرد.

 

وی با اشاره به بخش اورژانس بعنوان ویترین عملکرد بیمارستان و دانشگاه خاطرنشان ساخت: اگر در یک بیمارستان مسیر درمان به درستی طی شده باشد اما ناخواسته در اورژانس اتفاق ناخوشایندی رخ دهد، عملکرد تمام مجموعه زیر سوال می رود که این امر حاکی از اهمیت بالای بخش اورژانس است. چنانچه بتوانیم رضایتمندی بیشتری در این بخش ایجاد کنیم مطمئنا بر تمامی فعالیت های دیگر بیمارستانی نیز اثرگذار خواهد بود.

 

دکتر پیوندی برقراری هماهنگی های لازم و به موقع در بیمارستان یا سایر بیمارستانهای دانشگاهها و یا بیمارستانها و مراکز خارج از دانشگاه ( خیریه، دولتی و خصوص) ضمن رعایت قوانین را راه حل مناسبی برای تسهیل خروج بیماران از بخش اورژانس به بخش های ویژه یا عادی ذکر کرد.

 

همچنین افزایش تخت های بیمارستانی، پیگیری مطالبات دانشگاه از بیمه ها، تلاش به منظور افزایش رضایتمندی وپرداختی به موقع پرسنل دانشگاه، اهتمام بیشتر به بهبود وضعیت اورژانسها، اصلاح زیر ساختها در اورژانس ها، تعیین تکلیف به موقع بیماران در اورژانس ها(کمتر از 6 ساعت)،  افزایش کادر پرستاری، تفکیک جلسات آموزشی و غیر آموزشی به لحاظ ساختارهای متفاوت، توجه به طرح انطباق و ... از مهمترین موضوعات مطرح شده توسط  دکتر پیوندی در این جلسه بود.

 

دکتر پیوندی در خاتمه سخنان خود خطاب به روسای بیمارستانها با اشاره به پرداخت کارانه ها تاکید کرد: لازم است پرداخت کارانه طبق دستورهیات عالی کارانه و بر مبنای هماهنگ در بیمارستانهای دانشگاه صورت پذیرد.

 

در ادامه جلسه دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع با اشاره به بحث های آنکالی در بیمارستانها، بعنوان وظایف ذاتی حوزه آموزش به مواردی نظیر؛ لزوم اجرای طرح مقیمی در برخی از رشته ها، مدیریت نظام مالی در بیمارستانها، هماهنگی با ستاد دانشگاه در پرداخت کارانه، مدیریت در نحوه پرداخت بدهی های بیمارستانها در خصوص ملزومات پزشکی، داروخانه، اقلام مصرفی، تجهیزات و ... و توجه بیشتر روسای بیمارستانها به نکاتی که دستورالعمل ها ابلاغ شده است، اشاره کرد.

 

دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در جلسه مذکور با اشاره به بحث های تردد رزیدنت ها با توجه به کوریکولوم مربوطه، نهادینه شدن فرهنگ وظیفه شناسی و مسوولیت پذیری ضمن برگزاری جلسات توجیهی مکرر در این خصوص  را در تمامی ارکان دانشگاه خواستار شد.

 

وی در ادامه با اشاره به لزوم تعیین تکلیف به موقع بیماران در اورژانس ها و بحث های مقیمی بر حضور رزیدنت های سال بالاتر در اورژانس ها و گردش مقیمی در تعداد محدودی از رشته ها و مراکزبا نظر گروه و بیمارستان تاکید کرد.

  

دکتر رحمانی معاون درمان نیز در بخش دیگری از این نشست با اشاره به بحث های ایمنی بیمار و خطاهای پزشکی اظهار داشت: مراقبت های حوزه سلامت در سراسر دنیا به طور اجتناب ناپذیری با خطاهای پزشکی روبرو است، به شکلی که  به طور کامل نمی توان آن را حذف کرد.

 

وی افزود: لازم است کادر درمان ضمن تلاش به منظور ارتقای ایمنی بیمار و کاهش خطاهای پزشکی، گزارش دهی سریع و به موقع بیمارستان در خصوص مرگ و میر های زیر 50 سال و مرگ مادران باردار به معاونت درمان(حداکثر در 24 ساعت اولیه)، لزوم بررسی های کارشناسی در خصوص حوادث مذکور، آسیب شناسی و علت یابی، دلجویی مناسب از بیمار آسیب دیده را مورد توجه قرار دهند.

 

در ادامه این نشست روسا و مدیران بیمارستانها ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند که اعتبار بخشی، بررسی وضعیت اورژانس ها، پروژه های درمانی، لزوم ثبت عملکرد بیمارستانها، ارتقای رنکینگ بیمارستانها، تغییرات محورهای اعتبار بخشی، تشویق پرستاران اورژانس، ساماندهی اورژانس، جذب نیروی پرستاری، بازدید مستمر روسای بیمارستانها از بخش اورژانس، حضور متخصصان مقیم در بیمارستانها و ... از جمله موارد مطرح شده توسط آنان بود.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 34258
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست