×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/12/02 - 13:41
  • بازدید : 1576
  • تعداد بازدید : 116
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور رییس دانشگاه برگزار شد/تاكيد بر اهتمام بیشتر به بهبود وضعیت اورژانس ها و افزایش رضایتمندی بیماران

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه، دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رحمانی معاون درمان، دکتر صدوقی معاون آموزشی، روسا و مدیران بیمارستانهای تابعه سه شنبه 27 بهمن ماه برگزار شد.

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور رییس دانشگاه برگزار شد/تاكيد بر اهتمام بیشتر به بهبود وضعیت اورژانس

جلسه شورای درمان دانشگاه با حضور دکتر پیوندی رییس دانشگاه، دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رحمانی معاون درمان، دکتر صدوقی معاون آموزشی، روسا و مدیران بیمارستانهای تابعه سه شنبه 27 بهمن ماه برگزار شد.

 

در این جلسه که بمنظور هماهنگی در ارایه خدمات مطلوب تر خصوصا در اورژانس ها برگزار شد، دکتر پیوندی اظهار داشت: کاهش مشکلات درمانی و تأمین نیازهای بیماران دارای اهمیت ویژه و نیازمند عزم جدی و تلاش مضاعف است.


وی با اشاره به مسوولیت سنگین روسای بیمارستانها بر لزوم توجه به تمامی جوانب کار، اهداف دانشگاه و مجموعه نیروی انسانی تاکید کرد و گفت: با مشارکت، تعامل، همدلی و  افزایش رضایتمندی مجموعه، باید کارها را  اجرایی و دنبال کنیم.


رییس دانشگاه برنامه ریزی برای آینده بیمارستان را از جمله اهداف کلان برای ارتقای سطح  درمان برشمرد و از روسای بیمارستانها خواست با شناخت بیشتر ظرفیت های موجود در بیمارستان و سنجش نیازهای حال و آینده، چشم انداز صحیحی برای خود داشته باشند.


وی با اشاره به بخش اورژانس بعنوان پیشانی و ویترین عملکرد بیمارستان و دانشگاه خاطرنشان ساخت: اگر در یک بیمارستان مسیر درمان به درستی طی شده باشد اما ناخواسته در اورژانس اتفاق ناخوشایندی رخ دهد، عملکرد تمام مجموعه زیر سوال می رود که این امر حاکی از اهمیت بالای بخش اورژانس است. چنانچه بتوانیم رضایتمندی بیشتری در این بخش ایجاد کنیم مطمئنا بر تمامی فعالیت های دیگر بیمارستانی نیز اثرگذار خواهد بود.


رییس دانشگاه با تاکید بر این که روسای بیمارستانها باید نظارت بر بخش اورژانس را در اولویت کاری خود قرار دهند؛ اهتمام بیشتر به وضعیت اورژانسها، بازدید روزانه و رسیدگی به مسایل بیماران اورژانسی را در بهبود شرایط اورژانس ها موثر دانست و با توجه به اهمیت نقش اورژانس؛ بسترسازی مناسب برای ایجاد و افزایش انگیزه کارکنان این بخشها را لازم و ضروری برشمرد.


وی خطاب به روسای بیمارستانها با اشاره به این که اولین خط تماس مجموعه درمان با آحاد مردم،بیمارستانها و مراکز بهداشتی هستند خاطرنشان کرد که  عملکرد مثبت یا منفی مجموعه در این بخش خود را به سرعت نمایان می کند و توجه جدی به حساسیت این حوزه را یکی از مهمترین اهداف دانشگاه برشمرد.


همچنین ضرورت استفاده از کمک خیرین و اتخاذ تدابیر لازم برای جلب مشارکت آنان در نظام سلامت،اهتمام بیشتر به بهبود وضعیت اورژانسها، پیگیری مستمر طرح های ارایه شده از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت، پیگیری مطالبات دانشگاه از بیمه ها، برگزاری جلسات مستمر روسای بیمارستانها با مترون ها، مدیران، معاونان و ... از مهمترین موضوعات مطرح شده توسط  دکتر پیوندی در این جلسه بود.


در ادامه جلسه دکتر فتحی معاون توسعه مدیریت و منابع با اشاره به حجم بالای عملیات زیربنایی در دانشگاه به مواردی نظیر؛ مستند سازی و ارسال به موقع مدارک، هماهنگی با معاونت توسعه و منابع در خصوص ساخت و ساز و تحولات در بیمارستانها، انعقاد قرارداد با بانک رفاه و پرداخت مطالبات بیمه ای، جذب 20 درصدی پرستاران طرحی و ... اشاره کرد.


دکتر رحمانی معاون درمان نیز در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر لزوم تسریع روند اجرای پروژه ها در قالب تفاهم نامه با وزارت بهداشت و معرفی متولی ثابت برای پیگیری اجرای پروژه ها، به موضوعاتی نظیر دقت در ثبت صحیح اطلاعات در سامانه آوا، ثبت اطلاعات بیماران خاص، کسورات بیمه ها و... اشاره کرد.
دکتر صدوقی معاون آموزشی دانشگاه نیز در جلسه مذکور با اشاره به ابلاغ اعتبار بخشی آموزشی به دانشگاه اظهار داشت: در نظام سلامت اعتباربخشی آموزشی در راستای اعتباربخشی درمانی دیده شده و سنجه های اعتبار بخشی آموزشی موضوعی کمک کننده به اعتبار بخشی درمانی است.
وی با اشاره به این که در دانشگاه نباید از مقوله آموزش غافل شد بر برگزاری جلسات مستمر و منظم روسای بیمارستانها با معاونان آموزشی، مدیران و روسای بخش ها تاکید کرد
.

 

در ادامه این نشست روسا و مدیران بیمارستانها ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند که اعتبار بخشی، بررسی وضعیت اورژانس ها، پروژه های درمانی، لزوم ثبت عملکرد بیمارستانها، ارتقای رنکینگ بیمارستانها، تغییرات محورهای اعتبار بخشی، تشویق پرستاران اورژانس، ساماندهی اورژانس، جذب نیروی پرستاری، بازدید مستمر روسای بیمارستانها از بخش اورژانس، حضور متخصصان مقیم در بیمارستانها و ... از جمله موارد مطرح شده توسط آنان بود.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 29074
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست