به گفته سرپرست مدیریت سلامت مادر نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه :
ایمنی مادران و نوزادان در تاریخ 02/02/02 غیر قابل اغماض است
مدیر سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه، ایمنی مادران و نوزادان در تاریخ 2/2/02 را غیرقابل اغماض و ضروری دانست
سرپرست مدیریت سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه گفت : سلامتی مادران و نوزادان نباید فدای رفتارها و فرهنگ های غلط قرار گیرد
سرپرست مدیریت سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه گفت : سلامتی مادران و نوزادان نباید فدای رفتارها و فرهنگ های غلط قرار گیرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سپیده اشرفی وند عضو هیات علمی دانشگاه و مدیر سلامت مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه، ایمنی مادران و نوزادان در تاریخ 2/2/02 را غیرقابل اغماض و ضروری دانست.
وی اظهار داشت : متاسفانه ترویج زایمان های تاریخی به دلیل بی توجهی به نوزادان برای حق امکان ادامه حیات داخل رحمی موجب عوارض جبران ناپذیری از همچون نارسایی ریه، نیاز به بستری در بخش های مراقبت های ویژه نوزادان، افزایش شدت زردی، کمبود اکسیژن و ... برای نوزاد و متعاقب آن، هزینه برای خانواده و سیستم بهداشت و درمان کشور دارد.
مدیر سلامت مادر نوزاد و مامایی، افزود: مشغله زیاد کادر درمانی در یک بازه زمانی خاص، موجب بی توجهی به هم آغوشی، تماس پوست با پوست با مادر، عدم آموزش مناسب شیردهی و بروز عفونت ها برای نوزادان در به خطر افتادن سلامت آنان بدو تولد بی تاثیر نیست.
وی، اظهار داشت : مادران هم به دلیل تعدد و ناکافی بودن زمان برای رسیدگی مناسب به این تعداد سزارین، در دام بی دقتی و افزایش ضریب خطا بدلیل کمبود نیروی انسانی افتاده و در بستری از عدم کنترل مناسب درد و مراقبت های حین و پس از زایمان تا افزایش احتمال وقوع خونریزی های پس از زایمان و حتی مرگ می افتند.
مدیر سلامت مادر نوزاد و مایی حوزه درمان با اشاره به خطرات زایمان زودرس و آسیبهایی که گریبانگیر این نوزادان می شود، خاطرنشان کرد: والدین نباید به دلایل غیرعلمی همانند تاریخ رند و مناسبتی و داشتن روز تولد لاکچری! از روی ناآگاهی و هیجان به فرزندان خود در بدو تولد آسیب برسانند.
دکتر اشرفی وند، یادآور شد: با وجود تلاش فرهنگ سازان برای آگاه سازی والدین از خطرات سزارین و فواید زایمان طبیعی، بدلیل اصرار و بی توجهی مادر در به تعویق انداختن زمان ختم بارداری سال گذشته یک مادر در تاریخ 11/11 به دلیل عوارض ناشی از پره اکلامپسی فوت شد.
وی خاطرنشان کرد: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن هشدار جدی به بیمارستانهای خصوصی که از این فرصت برای کسب درآمد برای مجموعه های خود سو استفاده و به خطر افتادن جان مادران و نوزادان و تحمیل بار هزینه های بهداشتی و درمانی را تبع خواهد داشت، به دقت تحت رصد قرار خواهد داد.
دکتر اشرفی وند در خاتمه به خانواده ها بویژه پدران و مادران توصیه کرد: ارائه خدمات استاندارد زایمان برای مادر و نوزاد در مرکز درمانی و اهمیت سلامت مادر و نوزاد، از داشتن یک تاریخ تولد لاکچری بسیار با اهمیت تر بوده و ارزش به مخاطره افتادن سلامتی مادر و نوزاد را ندارد.
نظر