×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/09/18 - 10:56
  • بازدید : 618
  • تعداد بازدید : 560
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
قابل توجه بیماران خاص و صعب العلاج:

برای دریافت حواله دارویی، نیاز به حضور در معاونت درمان نیست

با اقدامات صورت گرفته توسط مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، بیماران خاص تحت پوشش دانشگاه برای دریافت حواله دارو و سایر خدمات، نیازی به مراجعه حضوری به معاونت درمان دانشگاه ندارند

برای دریافت حواله دارویی، نیاز به حضور در معاونت درمان نیست

با اقدامات صورت گرفته توسط مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، بیماران خاص تحت پوشش دانشگاه برای دریافت حواله دارو و سایر خدمات، نیازی به مراجعه حضوری به معاونت درمان دانشگاه ندارند.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر شهریار جانبازی مدیر بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، از فراهم شدن امکان ارائه خدمات به بیماران خاص در داروخانه‌ های شهید کاظمی و هلال احمر تهرانپارس خبر داد.

 

وی اظهار داشت: بیماران در ماه‌ های گذشته برای دریافت خدمات مربوطه از قبیل دریافت معرفی نامه، حواله دارویی، تشکیل پرونده و… به معاونت درمان و سپس به داروخانه و مرکز درمانی مرتبط، مراجعه می‌ کردند، و رفت و آمدها موجب سردرگمی و ناراحتی برخی بیماران و همراهان شده بود، که با انتقال میز خدمات به نقاط دردسترس‌ تر و ترجیحا نزدیک به محل درمان و دارو، این فرایند در مسیر اصلاح قرار گرفت.

 

دکتر جانبازی خاطرنشان کرد: کلیه خدمات قابل ارایه به بیماران خاص و پیوند که قبلا صرفا در محل معاونت درمان انجام می‌ شد، با حضور کارشناسان معاونت درمان در داروخانه‌ های هلال احمر شماره ۲ منطقه تهرانپارس و داروخانه شهید کاظمی در محدوده پارک وی، این خدمات در نقاط بیشتر و در دسترس‌ تر برای مردم عزیز ارایه می‌ شود.

 

مدیر خدمات بیمارستانی دانشگاه با اشاره به هماهنگی صورت گرفته با سازمان‌ های بیمه گر، یادآور شد: بیماران پس از دریافت حواله دارویی، نیاز به گرفتن تائیدیه سازمانهای بیمه گر دارند، که خوشبختانه کارشناسان بیمه‌ ها نیز در داروخانه‌ های مربوطه مستقر هستند. و این امر به تسهیل ارائه خدمات به بیماران کمک می‌ کند.

 

وی با اشاره به اینکه امکان ارائه خدمات در داروخانه‌ های مذکور برای بیماران دیالیز، ام اس (MS)، پیوند و سایر بیماری‌ ها فراهم شده است؛ خاطرنشان کرد: افزایش و تسهیل فرایند دسترسی به خدمات درمانی بویژه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج یکی از اولویت‌ های کاری معاونت درمان است.

 

مدیر خدمات بیمارستانی اظهار داشت: در حال حاضر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیش از ۲۰ هزار بیمار مبتلا به بیماری‌ های خاص و صعب العلاج در حال دریافت خدمات درمانی هستند، از این رو با این اقدام علاوه بر سهولت ارائه خدمات برای بیماران، بخش قابل توجهی از مراجعه حضوری به ستاد معاونت درمان کاهش یافت.

 

دکتر جانبازی در خاتمه ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه بیماران، یادآور شد: با حمایت‌ های آقای دکتر زندی معاون درمان و پیگیری‌ های صورت گرفته توسط تیم مدیریتی معاونت درمان به زودی ارائه خدمات در قالب میز خدمت الکترونیکی در اختیار بیماران عزیز قرار می‌ گیرد.

  • گروه خبری : عمومی در حوزه درمان
  • کد خبر : 136069
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست