×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/11/02 - 16:48
  • بازدید : 1106
  • تعداد بازدید : 100
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:

زایمان‌های سزارین در بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی ۷ درصد کاهش‌یافته است

تعداد زایمان‌های سزارین در بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی از سال ۹۳ تاکنون، کاهش‌یافته و از ۷۶ درصد به ۶۹ درصد رسیده است.

زایمان‌های سزارین در بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی ۷ درصد کاهش‌یافته است

معاونت درمان: محبوبه عقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های طرح تحول سلامت، ترویج زایمان طبیعی است و با شروع این طرح از سال ۹۳ تاکنون، آمار زایمان‌های سزارین در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کاهش‌یافته است.

 

وی درباره برنامه‌های ترویج زایمان طبیعی توضیح داد: کلاس‌های آمادگی برای زایمان طبیعی از ۴۶ مرکز تحت پوشش این دانشگاه در ۴۳ مرکز برگزار می‌شود.

 

رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه، قطب‌بندی بیمارستان‌ها را برای فرهنگ‌سازی ترویج زایمان طبیعی، یکی دیگر از اقدامات انجام‌شده در برنامه‌های ترویج زایمان طبیعی عنوان کرد و افزود: هر کدام از این قطب‌ها با یکدیگر تشکیل کمیته می‌دهند و در راستای فرهنگ‌سازی برای ترویج زایمان طبیعی برنامه‌ریزی می‌کنند.

 

عقیقی همچنین با اشاره به برگزاری کلاس‌های توانمندسازی برای مادران، گفت: در شش ماه نخست سال ۹۷، حدود چهار هزار مادر در کلاس‌های توانمندسازی مادران برای زایمان طبیعی، آموزش دیده‌اند.

 

وی همچنین از کاهش تعداد مرگ‌ومیرهای قابل اجتناب مادران در بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و یادآور شد: یکی از برنامه‌های ما پیگیری وضعیت سلامت مادران پر خطر است و به همین منظور با ابلاغ پروتکل، تعیین رابط ماما و پزشک متخصص در بیمارستان‌ها،ثبت مشخصات مادران باردار در معرض خطر در سامانه و همچنین تشکیل کمیته‌های مختلف برای جلوگیری از مرگ مادران در معرض خطر، برای جلوگیری از مرگ میر مادران اقدامات مؤثری انجام داده‌ایم.

 

رئیس اداره مامایی  در پایان به آموزش احیای پیشرفته نوزادان، آموزش شیردهی و آموزش مراقبت کانگورویی در بیمارستان‌های این دانشگاه اشاره کرد و افزود: در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علاوه بر این‌ها، مراقبت از نوزادان در «NICU» در محیطی آرام، بی‌نور، بی‌صدا، شبیه رحم و در کنار مادر نیز آموزش داده می‌شود که تأثیر زیادی در بهبود وضعیت نوزاد دارد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 73386
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست