×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/06/27 - 09:42
  • بازدید : 72
  • تعداد بازدید : 72
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه:

همراهی کادر اورژانس 115 در مواجهه با بیماری کووید 19 قابل تقدیر است

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهانه بیست و ششم شهریور ماه، روز ملی فوریت های پزشکی و اورژانس از تلاش کادر اورژانس 115 دانشگاه در مواجهه با بیماری کووید 19 همانند دیگر حوادث غیرمترقبه کشور تقدیر کرد

همراهی کادر اورژانس 115 در مواجهه با بیماری کووید 19 قابل تقدیر است

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بهانه بیست و ششم شهریور ماه، روز ملی فوریت های پزشکی و اورژانس از تلاش کادر اورژانس 115 دانشگاه در مواجهه با بیماری کووید 19 همانند دیگر حوادث غیرمترقبه کشور تقدیر کرد.

 

دکتر امیر هاشمی در گفت و گو باروابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به گستردگی مناطق تحت پوشش دانشگاه بعنوان یکی از بزرگترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: تعداد ماموریت اورژانس  115 دانشگاه برای حوادث ترافیکی و غیر ترافیکی در سال 99 را نزدیک به 28 هزار و 500 ماموریت عنوان کرد. که در 5 ماهه اول سال 1400 نیز بیش از 16 هزار ماموریت انجام شده است.

 

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره مناطق تحت پوشش این مرکز توضیح داد: اورژانس ۱۱۵شهرستان های فیروزکوه، دماوند، پاکدشت، ورامین، قرچک و پیشوا تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

 

 دکتر هاشمی درباره تعداد پایگاه های اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ۲۸پایگاه وجود دارد که ۱۲مورد آن ها درون شهری و ۱۶مورد آن ها جاده ای است. که در حال حاضر بطور متوسط روزانه 73 ماموریت شهری و جاده ای انجام می شود.

 

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه ضمن تشکر فراوان از همکاران جهادگر این عرصه، اظهار داشت: تاکنون 53 نفر از نیروهای اورژانس 115 دانشگاه به دلیل مواجهه با بیماران مبتلا به بیماری کووید 19 به این بیماری مبتلا شده اند.

 

دکتر هاشمی درباره میزان خدماتی که این مرکز در سال 99 به مناطق تحت پوشش خود ارائه کرده است، توضیح داد: آمبولانس های مرکز درسال گذشته برای 6 هزار و 650 مورد حادثه ترافیکی و بیش از 22 هزار مورد حادثه غیرترافیکی اعزام شده اند، که از این تعداد 19 هزار 762 مورد اعزام به بیمارستان انجام شده و باقی موارد به صورت سرپایی درمان شده اند.

 

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره برنامه های این مرکز جهت بروزرسانی دانش و مهارت نیروها توضیح داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم آمادگی پرسنل، آموزش های لازم به صورت مجازی و وبینار برنامه ریزی و در حال اجرا است.   

 

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره زمان رسیدن آمبولانس های این مرکز به صحنه حادثه گفت: میانگین این زمان در حوادث جاده ای ۱۱دقیقه و در حوادث شهری هشت دقیقه است، این در حالی است که نسبت دانشگاه به استاندارد کشوری برای حوادث جاده ای در جایگاه بهتری قرار دارد.

 

وی در خاتمه از تلاش های شبانه روزی و ارزشمند تمامی کارکنان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، و همتی که این عزیزان در خدمت رسانی به بیماران و مصدومان و همچنین همکاری در اجرای طرح جهادی واکسیناسیون کرونا دارند، تشکر و قددرانی کرد

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 108153
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست