اولین های حوزه درمان در سال 1402 /
الکترونیکی شدن فرایند نظارت بر درمان ( سامانه سیناد )
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان بزرگترین و پرجمعیت ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور فرایند نظارت بر درمان مراکز درمانی تابعه را الکترونیکی کرد
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بعنوان بزرگترین و پرجمعیتترین دانشگاه علوم پزشکی کشور فرایند نظارت بر درمان مراکز درمانی تابعه را الکترونیکی کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاونت درمان بعنوان یکی از ارکان نظارتی، مسئول نظارت بر کلیه مراکز درمانی میباشد. با توجه به گستردگی و تنوع کار این معاونت در بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور، تصمیم بر راه اندازی یک سامانه فرایند محور نظارتی به صورت یکپارچه در دانشگاه گرفته شد.
فاز اول پیاده سازی عملیاتی سامانه یکپارچه نظارت الکترونیک درمان (سیناد) در سال ۱۴۰۱ راه اندازی شد و در مراحل طراحی، اجرا و بازخورد مورد پایش قرار گرفت.
با راه اندازی سامانه یکپارچه نظارت الکترونیک معاونت درمان دانشگاه (سیناد) فرایند نظارت بر ۷۷ بیمارستان دانشگاهی و غیردانشگاهی، ۱۸۷۲ موسسه پیراپزشکی، ۴۰۶ موسسه پرتوپزشکی، ۴۴۸ آزمایشگاه تشخیص طبی، ۷۴۴ مرکز درمان سوء مصرف مواد و بیش از ۸۰۰۰ مطب بصورت الکترونیک و در قالب سامانه انجام میشود.
گفتنی است در مجموع ۲۰ هزار موسسه تحت نظارت این سامانه قرار می گیرند، و نظارت، اجرای طرح های تنبیهی و تشویفی و دریافت بازخورد از ذی نفعان در این سامانه ثبت می شود.
شایان ذکر است بهره برداری از سامانه سینا ضرورت حضور ارباب رجوع برای بررسی و موارد نظارتی در حوزه درمان را به حداقل می رساند و این امر منجر به ارتقای کمی و کیفی خدمات و کاهش تخلفات خواهد شد.