×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/03/05 - 10:27
  • بازدید : 158
  • تعداد بازدید : 149
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به همت مدیریت نظارت و اعتباربخشی :

بررسی دستورالعمل های وقایع ناخواسته درمانی با حضور پرستاران

دستورالعمل های وقایع ناخواسته درمانی و اهمیت گزارش دهی این وقایع با حضور مدیران پرستاری و کارشناسان وقایع ناخواسته درمانی بیمارستان های دانشگاهی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت

بررسی دستورالعمل های وقایع ناخواسته درمانی

دستورالعمل‌های وقایع ناخواسته درمانی و اهمیت گزارش دهی این وقایع با حضور مدیران پرستاری و کارشناسان وقایع ناخواسته درمانی بیمارستان‌های دانشگاهی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جلسه هم اندیشی پیرامون مفهوم و گزارش دهی وقایع ناخواسته درمانی و آشنایی بیشتر مدیران پرستاران و کارشناسان وقایع ناخواسته درمانی به همت مدیریت نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان برگزار شد.

 

دکتر خدیجه مالمیر مدیر نظارت و اعتباربخشی معاونت درمان در این نشست در خصوص رتبه بندی بیمارستانهای (خیلی بزرگ، بزرگ، متوسط و کوچک) تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مبتنی بر تخت مصوب و میزان درصد وقایع ناخواسته درمانی به بیماران بستری در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ مطالبی را بیان کرد.

 

مدیر نظارت و اعتباربخشی بیمارستانها، گزارش دهی وقایع ناخواسته درمانی، تحلیل علل ریشه‌ایو اصلاح فرآیندهای موجود به منظور درس گرفتن از رویدادهای هرگز را مهم و ضروری خواند و خواستار   توجه بیشتر در بهبود فرایندهای درمانی شد.

 

دکتر مسعود یاوری رئیس مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی پانزده خرداد نیز در این نشست با اشاره به اهمیت و اثربخشی جایگاه پرستاری در دستیابی به اهداف بیمارستان بهره ور، بر اجرای دستورالعمل‌های وقایع ناخواسته درمانی در بیمارستان‌ها تاکید کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: امتیاز اعتباربخشی بیمارستان زمانی اهمیت دارد که وقتی یک نفر از  اعضای خانواده جامعه پزشکی و پرستاری در بیمارستان بستری شوند، نیاز به سفارش نداشته باشد.  

 

در ادامه، شیدا وحیدی کارشناس وقایع ناخواسته درمانی معاونت درمان دانشگاه، پیرامون مفاهیم وقایع ناخواسته درمانی (رویداد هرگز)، نحوه گزارش دهی رویداد مبتنی بر آخرین شیوه نامه ابلاغی و نحوه ارتباط با نسل ایکس، وای و زد  و حمایت طلبی مطالب آموزشی لازم را مطرح کرد.

 

  وی متذکر شد: آموزش نحوه ارتباط صحیح نسل ایکس با نسل‌های وای و زد و ماندگاری آنها در سیستم به کادر پرستاری می‌بایست در اولویت‌های آموزشی قرار گیرد.

 

گفتنی است نشست هم اندیشی پیرامون مفهوم و گزارش دهی وقایع ناخواسته درمانی و آشنایی بیشتر مدیران پرستاران و کارشناسان وقایع ناخواسته درمانی در روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در بیمارستان ۱۵ خرداد برگزار شد.

  • گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی
  • کد خبر : 142985
کلید واژه

تصویر

بررسی دستورالعمل های وقایع ناخواسته درمانی بررسی دستورالعمل های وقایع ناخواسته درمانی بررسی دستورالعمل های وقایع ناخواسته درمانی
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست