به همت مدیریت پرستاری
برگزاری کارگاه های احیاء پیشرفته کودکان در دانشگاه
کارگاه های احیاء پیشرفته کودکان به عنوان یکی از استراتژی های موثر در کاهش مرگ و میرکودکان، ارتقای دانش ، مهارت و توانمندسازی کارکنان حرفه ای شاغل در بخش های اورژانس و اطفال برگزار شد.
کارگاههای احیاء پیشرفته کودکان به عنوان یکی از استراتژیهای موثر در کاهش مرگ و میرکودکان، ارتقای دانش و مهارت و توانمندسازی کارکنان حرفهایشاغل در بخشهای اورژانس و اطفال برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاههای احیاء پیشرفته کودکان به همت اداره پرستاری در دانشگاه در راستای اجرای برنامه ابلاغی از سوی وزارت بهداشت تشکیل شد.
کارگاههای مذکور با هدف ارتقا مهارت و دانش کادر درمان برای تشخیص و مداخله موثر در کودکان مبتلا به اورژانسهای قلبی ریوی برای پزشکان و کادر پرستاری بیمارستانهای دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.
در کارگاه های احیاء پیشرفته کودکان تا پایان سال ۱۴۰۲، بیش از ۴۰۰ نفر پزشک و کادر پرستاری شرکت و گواهی مربوط به CPR کودکان را دریافت کردند.
شایان ذکر است مطالعات نشان داده است تشخیص به موقع ایست قلبی و تنفسی، انجام CPR به هنگام، موثر و صحیح و انجام مراقبت صحیح بعد از فرآیند CPR، شانس بازگشت کودک به زندگی را افزایش می دهد.
همچنین آموزش تکنیک صحیح CPR کودک باعث می شود که کادر درمان در موقعیت های اورژانس با واکنش صحیح و موثر بتوانند جان کودک را نجات داده و عوارض ناشی از ایست قلبی و تنفسی را به حداقل برسانند.
لازم به ذکر است کارگاه های مذکور با هماهنگی معاونت درمان دانشگاه و همکاری بیمارستان کودکان مفید در واحد مهارت های بالینی آن مرکز برگزار شد.