در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت :
بیست و سومین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی برگزار شد
بیست و سومین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی به منظور اجرای ماده 50 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در راستای ترویج زایمان طبیعی در معاونت درمان برگزار شد
بیست و سومین کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی به منظور اجرای ماده ۵۰ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در راستای ترویج زایمان طبیعی در معاونت درمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ابتدا دکتر شهریار جانبازی مدیر خدمات بیمارستانی ضمن خوشامد گویی به استادان و مدعوین، با بیان اهداف برنامه ترویج زایمان طبیعی و استانداردهای ارائه خدمات مامایی، اجرای دقیق برنامه مذکور بعنوان یکی از اهداف جامع سلامت کشور تاکید کرد.
مدیر خدمات بیمارستانی در این جلسه، افزایش زایمان طبیعی، کاهش ۵ درصد سزارین به خصوص سزارین نخست زا و افزایش زایمان بیدرد (دارویی و غیر دارویی) به میزان ۵ درصد نسبت به سال پایه و ثبت هرچه دقیقتر اطلاعات در سامانه ایمان را از اهداف این برنامه دانست.
در ادامه زهره لشکر بلوک سرپرست اداره مامایی به ارائه گزارش جامعی از آمارهای (میزان زایمان طبیعی، سزارین، سزارین نخست زا، بررسی علتهای سزارین بر اساس طبقه بندی رابسون، بیدردی دارویی و غیر دارویی، زایمان اتباع و…) سال ۱۴۰۱ و شش ماهه اول سال جاری به تفکیک مراکز دانشگاهی تحت پوشش پرداخت.
در خاتمه اعضا کمیته در خصوص چالشهای موجود در کاهش سزارین و افزایش زایمان طبیعی و بیدردی به بحث و تبادل نظر پرداختند؛ که مصوبات آن تدوین و جهت اجرا به مراکز ارسال خواهد شد.
گفتنی است کمیته مذکور در روز دوشنبه اول مهرماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر شهریار جانبازی سرپرست مدیریت خدمات بیمارستانی و خانمها دکتر سحرخیز مدیر گروه زنان، دکتر پورانصاری مسئول گروه پریناتولوژی، مدیر گروه مامایی، لشکر بلوک سرپرست اداره مامایی و نمایندگان معاونت بهداشت و روسای بیمارستانهای دانشگاهی، بلوک زایمان و کارشناسان اداره مامایی تشکیل شد.
نظر