مدیریت پرستاری دانشگاه برگزار کرد :
دوره آموزشی با موضوع تازه های مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی
بیماریهای قلبی عروقی به عنوان مهم ترین علت مرگ و میر در دنیا مطرح و به عنوان اپیدمی جهانی شناخته شده است. همچنین سکته مغزی امروزه به عنوان دومین علت مرگ و میر و یکی از مرگبارترین بیماری های نورولوژی شناخته می شود
دوره آموزشی با موضوع تازههای مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی (کد ۲۴۷ و کد ۷۲۴) با هدف توانمند سازی پرستاران در امر مراقبت از این بیماران در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کارگاه یک روزه مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی به همت معاونت درمان دانشگاه و با همکاری استادان بیمارستانهای شهید مدرس و شهداء تجریش برگزار شد.
در این دوره آموزشی که حدود ۷۰ نفر از سوپروایزران، سرپرستاران اورژانس، پرستاران و رابطین برنامههای مربوطه بیمارستانهای دانشگاهی و غیردانشگاهی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حضور داشتند، تازههای پیشگیری، درمان و فرایند پذیرش این بیماران آموزش داده شد.
در ابتدای این جلسه دکتر وحید اسلامی متخصص قلب و عروق ضمن بیان کلیاتی در خصوص بیماری سکته، توضیحاتی درخصوص فرایند پذیرش این بیماران در بیمارستانهای مجری این برنامه ارائه کرد.
سپس دکتر مهسا بوذری دکترای پرستاری و عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی به بیان مطالبی در مورد تازههای مراقبتهای پرستاری در بیماران سکته حاد قلبی پرداخت.
همچنین دکتر احسان شریفی پور، متخصص نورولوژی و رئیس بخش استروک بیمارستان شهداء تجریش، نیز به ارائه مطالبی درخصوص پاتوفیزیولوژی بیماری سکته حاد مغزی و فرایند پذیرش این بیماران پرداخت.
در خاتمه دکتر مرضیه پازوکیان دکترای پرستاری و عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی در مورد مراقبتهای پرستاری در بیماران استروک مطالبی را ارائه کرد.
گفتنی است دوره آموزشی با موضوع تازههای مدیریت درمان بیماران سکته حاد مغزی و قلبی (کد ۲۴۷ و کد ۷۲۴) درروز دوشنبه ۲۰ شهریور ماه ۱۴۰۲ در بیمارستان شهید مدرس برگزار شد.
شایان ذکر است سکته مغزی امروزه به عنوان دومین علت مرگ و میر و یکی از مرگبارترین بیماریهای نورولوژی شناخته میشود؛ و در حال حاضر مراکز مجری برنامه ۷۲۴ در این دانشگاه (شامل مراکز شهداء تجریش، امام حسین (ع) و لقمان حکیم) در حال خدمت رسانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته به این بیماران هستند.
همچنین در یک دهه گذشته بیماریهای قلبی عروقی به عنوان مهمترین علت مرگ و میر در دنیا مطرح و به عنوان اپیدمی جهانی شناخته شده است. در سالهای اخیر، به دنبال اقدامات پیشگیرانه از عوامل خطر بیماریهای قلبی- عروقی و انجام مراقبتهای درمانی وابسته، میزان بروز این بیماریها به صورت قابل توجهی کاهش یافته است. مراکز مجری برنامه ۲۴۷ در سطح این دانشگاه، (شامل مراکز شهید مدرس، بقیه الاعظم (عج)، قلب جماران و شهید لواسانی) در حال خدمت رسانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته به این بیماران هستند.
نظر