×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/09/01 - 10:38
  • بازدید : 163
  • تعداد بازدید : 158
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور معاون درمان دانشگاه :

تلاش برای بهبود کیفیت خدمات درمانی در شهرستان های تابعه دانشگاه

معاون درمان دانشگاه ضمن قددرانی از تلاش های روسای بیمارستان ها و مدیران شبکه های بهداشت و درمانی، همکاری ها و تعاملات بیشتر ما بین حوزه درمان و ایشان را از اولویت های کاری معاونت درمان در بهبود خدمات درمانی عنوان کرد.

تلاش برای بهبود کیفیت خدمات درمانی در شهرستان های تابعه دانشگاه

در نشست روسای بیمارستان‌ها و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تابعه دانشگاه، چگونگی بهبود ارائه خدمات درمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه در این نشست، سرعت رشد جمعیت و توسعه شهرهای همجوار شهر تهران در کنار حوادث و علل متعدد مرگ و میرها از جمله تصادفات جاده‌ایرا از جمله سختی‌های مهم فعالیت در حوزه بهداشت و درمان استان تهران دانست.

 

وی، با اشاره به راه اندازی بیمارستان غدیر در شهر بومهن، برکت شهید ستاری شهرستان قرچک و بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) را از جمله تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای حفظ سلامت و درمان شهروندان عزیز عنوان کرد.

 

معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: تلاش برای راه اندازی در شهرهای بزرگ استان تهران ادامه دارد، و بهره گیری از ظرفیت‌های شهری و قانونی در جذب نیروی انسانی و سرمایه‌های مورد نیاز ضروری است.

 

وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در بهبود کیفیت خدمات درمانی، در بهره گیری از ظرفیت‌های شهری و خیرین در افزایش رضایتمندی نیروی انسانی مراکز درمانی تاکید کرد.

 

معاون درمان دانشگاه در خاتمه ضمن قددرانی از تلاش‌های روسای بیمارستان‌ها و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمانی، همکاری‌ها و تعاملات بیشتر ما بین حوزه درمان و ایشان را از اولویت‌های کاری معاونت درمان در بهبود خدمات درمانی عنوان کرد.

 

دکتر سید محمد اسماعیل فضل هاشمی معاون فنی درمان حوزه درمان نیز در این نشست با اشاره به اهمیت نظارت‌های برنامه ریزی شده از مراکز درمانی و تسریع بازدیدهای فنی مورد نیاز فعالان حوزه درمان، واسپاری برخی از وظایف معاونت درمان به شهرستان‌ها را یکی از اقدامات مدیریتی معاونت درمان عنوان کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: توسعه و بهبود خدمات با اصلاح و الکترونیکی کردن فرایندهای اداری و درمانی یک اقدام مهم مدیریتی است؛ و هدف از تشکیل این جلسات رسیدن به راهکارهای صحیح برای تحقق این هدف است.

 

دکتر فضل هاشمی، با اشاره به تشکیل این جلسات بصورت ماهانه و فصلی، از معاونت درمان بعنوان ستاد و حامی حوزه درمان در دانشگاه یاد کرد؛ و بر همکاری‌های درون سازمانی تاکید کرد.

 

در این نشست، مشکلات و مسائل از سوی مدیران و روسای بیمارستان‌ها مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

گفتنی است روسای بیمارستان‌ها و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تابعه دانشگاه در روز سه شنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۲ در معاونت درمان برگزار شد.      

  • گروه خبری : بیمارستان های دانشگاهی
  • کد خبر : 135358
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست