×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1401/02/25 - 13:24
  • بازدید : 167
  • تعداد بازدید : 165
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به همت مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

حضور رابطین نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه در معاونت درمان

رابطین نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه مراکز دانشگاهی و برخی از بیمارستان های غیر دانشگاهی تحت پوشش دانشگاه در معاونت درمان تشکیل جلسه دادند

حضور رابطین نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه  در معاونت درمان

رابطین نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 59-1 ماهه مراکز دانشگاهی و برخی از بیمارستان­های غیر دانشگاهی تحت پوشش دانشگاه در معاونت درمان تشکیل جلسه دادند.

 

 

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در این نشست که در روز شنبه 24 اردیبهشت ماه 1401 برگزار شد، کارشناس معاونت درمان و رابطین برنامه مذکور در بیمارستان­های منتخب دانشگاهی و غیر دانشگاهی نسبت به موردهای مرگ و میر اطفال زیر 5 سال ( (U5MR به بحث و بررسی پرداختند.

 

 

تواتمندسازی کارکنان در زمینه ارتقاء احیای پیشرفته کودکان، نحوه جمع آوري داده ­هاي مرگ كودكان 1 تا 59 ماه و کنترل ثبت و صحت داده­های ثبت شده در سامانه مذکور و مقایسه آن­ها با اطلاعات آماری مرگ و میر اطفال بیمارستان و حذف موارد تکراری و یا اضافه نمودن موارد کسر از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود.

 

پس از بحث و بررسی، بر ثبت کامل و به موقع موارد مرگ­های بیمارستانی کودکان یک تا 59 ماهه و اطلاع به کارشناس بهداشت به منظور پیگیری موارد مرگ اطفال در خارج از بیمارستان و ثبت پرسشنامه اطلاعات اولیه کمتر از 48 ساعت از قوع مرگ و سایر پرسشنامه­ها کمتر از دو هفته در سامانه نظام مراقبت مرگ و میر اطفال وزارت متبوع تاکید شد.

 

همچنین اجرای مداخلات به منظور پیشگیری از مرگ­های مشابه در سطح بیمارستان و ارزیابی بخش­های اورژانس، اطفال و سایر بخشهای خدمت دهنده به کودکان، مطابق چک لیست هر شش ماه یکبار و ثبت آن در سامانه نظام مراقبت مرگ و میر اطفال از دیگر مصوبات این نشست بود.

 

شایان ذکر است، نظام مراقبت مرگ و میر اطفال 1-59 در کشورها بعنوان یکی از مهترین شاخص­های توسعه پایدار محسوب می­شود. و با هدف كلي كاهش مرگ و مير كودكان از طريق بررسي تاريخچه هر مورد مرگ كودك از زمان بروز اولين علامت خطر تا زمان فوت و شناخت عوامل قابل مداخله در مرگ كودكان، با برنامه­ریزی، انجام اقدامات مداخله­اي مناسب و ارائه راهکارهای ارتقاء فرایندهای ارائه خدمات در جهت کنترل و پیشگیری از موارد مرگ­های مشابه کودکان اجرا می شود.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 116983
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست