×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1394/09/22 - 09:59
  • بازدید : 1542
  • تعداد بازدید : 58
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی معاونت درمان:

اجرای طرح کشوری پیشگیری و کنترل دیابت در هفت بیمارستان دانشگاه/ويزيت رايگان و تخفيف ٥٠ درصدي خدمات پاراكلينيك در مراكز قطب ديابت

مراکز پزشکی امام حسین (ع)، طرفه، شهید مدرس، لقمان حکیم، مهدیه، آیت ا... طالقانی و شهدای تجریش بعنوان قطب های دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به بیماران دیابتی خدمات تخصصی ارایه می دهند.

اجرای طرح ویزیت رایگان بیماران دیابتی  در مراکز قطب دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

روابط عمومی معاونت درمان: دستورالعمل کشوری پیشگیری و کنترل دیابت از سال 89 در هفت مرکز پزشکی آموزشی و درمانی بعنوان قطب دیابت در محدوده فعالیت این دانشگاه اجرا شده است.

 

سیدصالحی فوکال پوینت اجرایی درمان دانشگاه پیرامون نحوه اجرای این دستورالعمل گفت: بیماران دیابتی در این دستورالعمل در 3 سطح تقسیم می شوند، که در سطح یک، افراد بالای 30 سال می توانند به واحد دیابت مراکز مراجعه و پس از ویزیت پزشک عمومی و انجام آزمایشات و خدمات پاراکلنیکی مورد نیاز برحسب اختلال گزارش شده و نوع تخصص مورد نیاز به مراکز قطب ارجاع معرفی می شوند.

 

وی افزود: اجرای سطح یک بر عهده معاونت امور بهداشتی می باشد، و سطوح 2 و 3  بر عهده معاونت درمان می باشد؛ که در سطح دوم بعد از ارجاع بیمار به مرکز دیابت بیمار توسط متخصص داخلی ویزیت می شود، و بر حسب بافت آسیب دیده نظیر چشم، اعصاب، کلیه و .... به متخصص مربوطه ارجاع می شود.

 

سیدصالحی پیرامون سطح 3 این طرح گفت: در صورت نیاز بیمار به خدمات تخصصی تر بیمار به سطح 3 که قطب جامع دیابت محسوب می شود ارجاع می شود، که قطب جامع دیابت در حوزه دانشگاه مرکز پزشکی آموزشی و درمانی آیت اله طالقانی است.

 

فوکال پوینت اجرایی معاونت درمان با اعلام این مطلب که در حال حاضر در هفت مرکز درمانی خدمات دیابت بصورت تخصصی اجرا می شود، درخصوص خدمات تخصصی هر مرکز را به این ترتیب عنوان کرد:

 

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی آیت اله طالقانی، که بعنوان قطب جامع و سطح 3 دیابت می باشد خدمات داخلی، پای دیابتی، روانپزشکی، روانشناسی، دیالیز، عفونی و نفرولوژی

 

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی مهدیه: خدمات زنان، زایمان، داخلی، قلب، چشم پزشکی و دیالیز

 

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی لقمان حکیم: داخلی، چشم پزشکی، نفرولوژی عفونی، قلب، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، نورولوژی، غدد، دیالیز، روانشناسی، روانپزشکی و رژیم درمانی

 

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی طرفه: داخلی، قلب و چشم پزشکی

 

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی امام حسین (ع): زنان و زایمان، نورولوژی، غدد، عفونی، قلب، ریه، داخلی، تغذیه، روانپزشکی، اطفال و نوزادان و روانکاوی

 

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی شهید مدرس: داخلی، نفرولوژی، قلب، اورولوژی، دیالیز، مرکز جامع طب فیزیکی و توانبخشی بیماران دیابتی و قلبی و عروقی

 

مرکز پزشکی آموزشی و درمانی شهداء تجریش: داخلی، زنان، نورولوژی، نفرولوژی و دیالیز

 

وی درخصوص نحوه ارائه خدمت به بیماران گفت: برای رفاه حال بیماران و کوتاه شدن فرایند پذیرش بیماران درحال حاضر، بیماران دیابتی می توانند علاوه بر مراکز بهداشتی معرفی شده از سوی معاونت امور بهداشتی با مراجعه مستقیم به کلیه مراکز فوق، مراحل تشکیل پرونده را انجام دهند.

 

سیدصالحی افزود: بیمارانی که با این فرایند وارد چرخه درمان بیماری می شوند مشمول ویزیت رایگان و تخفیف 50 درصد خدمات پاراکلنیک در مراکز دیابت می شوند.

 

وی در خاتمه گفت: براساس آمار، در ایران بیش از 11 درصد جمعیت بالغان را افراد دیابتی تشکیل می دهند که متاسفانه نیمی از آنها هنوز از بیماری خود بی اطلاع هستند. با توجه به این که بیشترین هزینه های بیماران دیابتی مربوط به درمان عوارض ناشی از این بیماری است، مراکز قطب دیابت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در راستای اجرای طرح کشوری پیشگیری و کنترل دیابت و عوارض ناشی از آن خدمت رسانی می کنند، عوارضی که با تشخیص به موقع و درمان مناسب قابل پیشگیری هستند.

 

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 26129
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست