×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/10/02 - 12:32
  • بازدید : 1040
  • تعداد بازدید : 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در کمیته « پرستاری در بحران و بلایا » :

راه های مداخله پرستاران در اجرای برنامه ملی پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت ها بررسی شد

کمیته پرستاری در حوادث و بلایای دانشگاه با حضور فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه و دبیر کمیته در معاونت درمان برگزار شد

راه های مداخله پرستاران در اجرای برنامه ملی پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت ها بررسی شد

روابط عمومی معاونت درمان علوم پزشکی شهید بهشتی: کمیته پرستاری در حوادث و بلایای دانشگاه با حضور فروغ مولا مدیر پرستاری دانشگاه و دبیر کمیته در روز شنبه 30 آذرماه در معاونت درمان برگزار شد.

 

کمیته مذکور با حضور کارشناس مدیریت پرستاری، کارشناسان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، نماینده دانشکده پرستاری و مامایی، نماینده اورژانس 115، پرستار آموزش دیده در حوزه بحران و مدیر پرستاری مرکز امام حسین (ع) تشکیل شد.

 

مدیر پرستاری دانشگاه، در ابتدای جلسه ضمن بیان توضیحاتی درخصوص "برنامه ملی پاسخ نظام سلامت در بلایا و فوریت ها" گفت: بحران ها و بلایا تاثیرات قابل توجهی بر زندگی انسانها دارند. مرگ و میر، صدمات، بیماریها، ناتوانی، آسیب های روانی- اجتماعی از جمله پیامدهای بحران هستند. بسیاری از این آسیب ها از طریق اجرای صحیح استانداردهای مدیریت خطر و بلایا قابل پیشگیری هستند.

 

مدیر پرستاری دانشگاه خاطرنشان کرد: طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، در نتیجه وقوع 346 مورد بحران گزارش شده در جهان در سال 2015، زندگی بیش از 100 میلیون انسان تحت تاثیر قرار گرفته و 22.500 مورد مرگ و میر اتفاق افتاد. هزینه تخمین شده ناشی از صدمات پس از وقوع این بلایا بیش از 66 میلیارد دلار تخمین زده می شود.

 

وی افزود: کشور ایران نیز یکی از آسیب پذیرترین کشورها از نظر انواع حوادث طبیعی و انسان ساخت در جهان می باشد. در راستای تحقق اهداف برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و هدف کلان نظام سلامت مبنی بر ”کاهش خطر ناشی از مخاطرات طبیعی و انسان ساخت در سطح جامعه و منابع و تسهیلات نظام سلامت“، برنامه عملیات پاسخ نظام سلامت به بلایا و فوریت ها طرح ریزی شده است.

 

مدیر پرستاری دانشگاه هدف از برگزاری این کمیته را بررسی وضعیت آمادگی گروه پرستاری برای مداخله در تمام فازهای بحران، تعیین نیازهای آموزشی پرستاران در حوزه مداخلات در بحران ها بر اساس برنامه های کشوری و منطقه، برنامه ریزی جهت آموزش و توانمند سازی پرستاران، بررسی وضعیت توانمندی و سوابق کاری پرسنل پرستاری اورژانس های بیمارستانی، برنامه ریزی برای تقویت نیروهای پرستاری اورژانس های بیمارستانی و تشکیل تیم پرستاری در بحران دانشگاه جهت مداخلات منطقه ای و ملی عنوان کرد.

 

کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه نیز در این نشست، اظهار داشت: کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شامل 9 کارگروه است، که معاونت درمان در حال حاضر در دو کار گروه درمان و امداد و نجات و فوریت های پزشکی فعالیت دارد.

 

گفتنی است در این کمیته، حاضرین به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص نحوه ارتقاء عملکرد پرستاری در آمادگی و پاسخ به بحران ها و بلایا در سطح دانشگاهی و ملی پرداختند.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 86664
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست