×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1398/03/29 - 11:04
  • بازدید : 1040
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس اداره امور آزمایشگاه های دانشگاه گفت:

مدیریت مصرف فرآورده های خونی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روند مثبتی را طی می کند

افزایش جمعیت سالمندی و متعاقب آن پیری جمعیت و بازنشستگی اهداکنندگان خون، نگاه اقتصادی به بیمارستان ها، تلاش در کاهش هزینه های بیمار، پیشگیری از عفونت های بیمارستانی و پیامدهای ناشی از تزریق خون از مهمترین عواملی است که مدیریت مصرف خون را بعنوان یک اولویت مهم در دستور کار حوزه درمان کشور قرار داده است

مدیریت مصرف فرآورده های خونی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روند مثبتی را ط

روابط عمومی معاونت درمان: افزایش جمعیت سالمندی و متعاقب آن پیری جمعیت و بازنشستگی اهداکنندگان خون، نگاه اقتصادی به بیمارستان ها، تلاش در کاهش هزینه های بیمار، پیشگیری از عفونت های بیمارستانی و پیامدهای ناشی از تزریق خون از مهمترین عواملی است که مدیریت مصرف خون را بعنوان یک اولویت مهم در دستور کار حوزه درمان کشور قرار داده است.

 

 اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه بعنوان مجری دستورالعمل ها و مرجع سیاستگذاری دانشگاه در زمینه امور آزمایشگاهی در همکاری با سازمان انتقال خون استان تهران توانست دستاوردهایی در مدیریت خون در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه بدست آورد.

 

دکتر سید محمدرضا یثربی رئیس اداره امور آزمایشگاه های معاونت درمان در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان با اشاره به تولیت سازمان انتقال خون در تامین نیاز مراکز درمانی به خون و فراورده های خونی، گفت: با همکاری سازمان انتقال خون و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مشکلات و نواقص سیستم هموویژولانس که با هدف مراقبت از خون و فرآورده های آن در بیمارستان های دانشگاه مستقر بوده است، در حال کاهش است.

 

وی افزود: در سال 97 از 17 بیمارستان دولتی 15 بیمارستان و از 59 بیمارستان خصوصی 53 بیمارستان توانستند سیستم همویژولانس را بصورت استاندارد در بیمارستان های خود مستقر کنند.

 

دکتر یثربی خاطرنشان کرد: با اجرای برنامه های آموزشی، پیگیری بخشنامه ها و ابلاغ دستورالعمل ها و تشکیل جلسات هماهنگی با اعضا کمیته همویژولانس و مدیران بیمارستان ها، توانستیم درصد برگشت توزیع فراورده ها را در بیمارستان های دولتی از 5 درصد در سال 96 به 2.6 درصد در سال 97 و درخواست گلبول قرمز شسته شده را در بیمارستان های دولتی از 1694 واحد در سال 96 به 1331 واحد در سال 97 کاهش دهیم.

 

رئیس اداره امور ازمایشگاه ها با مثبت ارزیابی کردن مدیریت مصرف در بیمارستان های دانشگاه، افزود: بیشترین میزان کاهش در برگشت فراورده مربوط به بیمارستان سوم شعبان دماوند، بیشترین میزان کاهش درخواست گلبول قرمز شسته شده مربوط به بیمارستان طرفه، بیشترین کاهش درخواست پکسل مربوط به بیمارستان مدرس، بیشترین میزان کاهش درخواست فراورده اشعه دیده مربوط به بیمارستان طالقانی و بیشترین امتیاز کسب شده از مقایسه امتیاز فرم عوارض ناخواسته احتمالی بعد از تزریق خون و فرآورده مربوط به بیمارستان مسیح دانشوری است؛ که بدینوسیله از زحمات و تلاش های کادر درمانی و مدیریتی بیمارستان های یاد شده تشکر و قدردانی می شود.

 

وی مدیریت مصرف خون تقاضا شده برای هر جراحی، تشکیل جلسات برنامه ریزی شده با سازمان انتقال خون، تعیین بیمارستان های مرجع بانک خون برای بیمارستان های کم مصرف و مدیریت مصرف خون در شهرستان های تابعه دانشگاه را از جمله اقداماتی عنوان کرد که در سال جاری با جدیت در حال پیگیری است. تا بدینوسیله بتوان روند مصرف را به حد استانداردهای لازم رساند.

 

دکتر یثربی در خاتمه ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های اعضاء کمیته هموویژولانس و مدیران بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه، یادآور شد: در سال جاری به همت همکاران فعال در حوزه امور آزمایشگاهی، سیستم هموویژولانس در بیمارستان های تحت پوشش با استانداردهای لازم استقرار می یابد.

  • گروه خبری : داخلی معاونت درمان ,عمومی در حوزه درمان ,بیمارستان های دانشگاهی,بیمارستان های غیردانشگاهی
  • کد خبر : 79568
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست