• تاریخ انتشار : 1394/08/20 - 15:06

کارگاه دو روزه " نوزاد سالم" توسط اداره پرستاری و مامایی معاونت درمان برگزار شد

کارگاه دو روزه نوزاد سالم با هدف ارتقاء سطح علمی ارائه دهندگان خدمات به مادران و نوزادان مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه در 18 و 19 آبان ماه توسط اداره پرستاری و مامایی معاونت درمان برگزار شد.

کارگاه  دو روزه

روابط عمومی معاونت درمان: کارگاه دو روزه نوزاد سالم با هدف ارتقاء سطح علمی ارائه دهندگان خدمات به مادران و نوزادان مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه در 18 و 19 آبان ماه توسط اداره پرستاری و مامایی این معاونت برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور 60 نفر از همکاران ماما و پرستار مراکز تابعه برگزار شد، مباحث مراقبت پيش از تولد،  مراقبت هاي هنگام تولد، مراقبت هاي بعد از تولد،  ارزيابي مراقبتي در ساير روزهاي بستري و فرآيندهاي مراقبتي در اتاق زايمان توسط استادان گروه زنان و نوزادان دانشگاه تدريس شد.

دکتر عظیمی مدیر اداره پرستاری و مامایی دانشگاه در حاشیه این کارگاه گفت: از آنجا که برای داشتن جامعه یی سالم، کاهش مرگ و میر نوزادان و کاهش هزینه های مراقبتی و درمانی آنان و همچنین ارتقاء شاخص میزان توسعه یافتگی کشورها که از سوی WHO نیز معرفی شده است، بسیار مهم هستند، لازم است چنین کارگاه هایی برای پرسنل برگزار شود.

وی در ادامه افزود:  اداره پرستاري و مامايي معاونت درمان، برنامه هاي آموزشي را در این راستا و در قالب کارگاه ها و سمینارها تا پایان سال و در مرکز پزشکی آموزشی و درمانی مهدیه برگزار خواهد نمود.

گفتنی است برای اطلاع از  برنامه زمان بندی کارگاه های آموزشی می توانید به پورتال این معاونت از اینجا مراجعه کنید.